Till innehållet på sidan
/>/>

Våra ordningsregler

Tillsammans skapar vi en härlig och trygg vistelse för alla.

Allmänt

Lugn och ordning ska råda hela dygnet.
Alla ska vara tysta och ingen fordonstrafik får förekomma mellan klockan 24-07.
Lek och ha kul på lekplatserna men under natten 23-07, ska det vara tyst och tomt.

Sanitära byggnader

För allas trevnad vill vi ha hjälp att hålla byggnaderna snygga och i ordning. Barn får inte uppehålla sig där utan tillsyn. Det är inte tillåtet att röka eller dricka alkohol och naturligtvis inte heller cykla, åka kickboard eller airboard inomhus.

Hund

Hunden ska vara kopplad, tänk på att det finns personer som är rädda. Var noga med att plocka upp efter hunden. Hundar får inte vistas på badstranden, i poolområdet, inne på Daftöland eller i våra gemensamma lokaler.

Avlopp

Avlopp från husvagn måste gå till en sluten behållare. Detta gäller om det inte finns anslutning för avlopp på campingtomten.

Grilla

Det är tillåtet att grilla men grillen måste stå på ben. Om du vill slänga grillkolet ska det läggas i de behållare som är avsedda för kol, dessa finner du vid sopstationerna.

Sopor

Hushållssopor ska sorteras och läggas i behållarna vid sopstationerna. Grovsopor får inte slängas vid våra sopstationer men kan lämnas på återvinningscentralen i Strömstad.

Fordon

För allas trevnad ber vi er minska fordonstrafiken på området.

Båtar

Båtar får inte läggas vid strandkanten, båtplats finns att hyra. Båtkärror får ej förvaras på den egna campingtomten. Gästhamn finns det för gästande båtar.

Bevakning

Under juni-augusti samt helger under vår och höst bevakas området nattetid. Vid störningar och andra fall där ni behöver komma i kontakt med nattvakt ring: +46(0)526-688 75. För övriga frågor som berör akuta receptionsrelaterade ärenden utanför receptionens öppettider, ring receptionsjouren tel. +46(0)526-68879.

Till toppen på sidan