Till innehållet på sidan
/>/>
Fokusera på det som är viktigt, vi sköter resten!

Problemfritt

Med 50 års erfarenheter av camping vet vi vilka faktorer som kan skapa problem under semestern. Vi har identifierat detta och gjort produkter av det. Produkter som bidrar till en problemfri semester och som ger er mer tid till roliga saker istället.

LÄMNA HANDDUKAR OCH SÄNGLINNEN HEMMA

Lämna sängkläderna och handdukarna hemma, få mer plats i bilen och slipp ockupera tvättstugan så fort du kommer hem. Lägg till linnepaketet vid bokning av boende, vill du ha det extra bekvämt kan vi även bädda din säng och puffa din kudde.

SLIPP KÅNKA MED GRILLEN

Slipp frustrationen av att försöka trycka in den egna grillen i bilen, när kolen ramlade ut bland packningen i bagaget, eller när endast halva köttbiten fick plats på engångsgrillen du köpte i all hast på väg till oss. Välj Grillpaketet och få en lånad grill, grillkol/briketter och tändvätska levererat till din stuga eller campingtomt för från 595 SEK (beroende på vistelsens längd).

GLÖMT TANDBORSTEN?

Lugn, det är inga problem! I vår livsmedelsbutik finns allt du kan tänkas behöva under din vistelse, och lite till. Leksaker, middagsmat, adaptrar och allt däremellan. Ta reda på butikens öppettider och välkommen in.

VAD BLIR DET FÖR MAT?

Under semestern slipper du många vardagliga beslut. Om du dessutom låter oss servera din middag slipper du några beslut till. Framför allt spar du tid som du kan lägga på annat då vi lagar maten, serverar din familj och tar disken. Välkommen till någon av restaurangerna på Daftö Resort och Daftöland och smaklig måltid. 

HAR DU LADDAT BILEN, ÄLSKLING?

"Nej" kan bli ett jobbigt svar på den frågan. Nog för att vi vill ha dig kvar hos oss men om du mot all förmodan behöver åka härifrån och inte laddat bilen finns här gott om elbilsladdare som du använder via appen Easypark.

DAFTÖARMBAND

Vid incheckning får alla i familjen över 3 år ett armband som används för att vara med på Daftöpiraternas aktiviteter.

CAMPERCLEANS TÖMNINGSSTATION FÖR LATRIN

En maskin som automatiskt sköter er latrinhantering. Denna står i Norrviken. Stoppa in den fulla kassetten i maskinen och följ instruktionerna på maskinen så sköter den tömning och desinficering automatiskt.

Maskinen kostar 20 kr per gång att använda. Du betalar med ditt Daftökort som laddas på med pengar i receptionen.

TILLGÄNGLIGHETSDATABASEN

Tillgänglighetsdatabasen (TD) är idag den enda databas i Sverige som erbjuder information till invånare och besökare om fysisk tillgänglighet i vardagen. TD ägs, driftas och utvecklas av Västra Götalandsregionen.

Till toppen på sidan