Till innehållet på sidan
/>/>
Pirathotellet

Pirathotell i Strömstad

  • Rumsstorlek24 kvm
  • Sovplatser1 - 4
  • WC och dusch i varje rum
  • Frukost ingår
  • Tillgänglighetsanpassad

Här bor du mitt i äventyret, som en äkta pirat och med allt man kan önska sig. Pirathotellet är en av flera boendeformer på Daftö Resort, beläget strax söder om kuststaden Strömstad i norra Bohuslän. I boendepriset ingår ett stort aktivitetsutbud för stora och små. Och andra hotellfördelar som frukost och städning såklart.

Hotellrum Strömstad med havsutsikt

Till varje hotellrum finns en stor avskild balkong där tid kan spenderas med familjen. Från alla hotellets balkonger har du utsikt över Kosterhavet.

Rummen har dubbelsäng, bäddsoffa, TV, skrivbord och badrum med dusch och toalett. Här finns även en bild och en berättelse om piraten som satt sin prägel på rummet du bor i. Kanske kan du koppla detaljerna i rummet till berättelsen om piratens tid till havs? För dig som bor i hotellet ingår självklart frukost, fritt wifi och städning vid avresa.

Hotell i Strömstad med aktiviteter vid havet

Vårt hotell strax söder om Strömstad ligger vid havet och aktiviteterna med havet i centrum är många. Fiska krabbor, hyr en SUP-bräda eller stig ombord på en båt som tar dig ut till bland annat Kosteröarna. Dessa öarna består av Syd- och Nordkoster och massor av små kobbar, skär och holmar.

Men var lugn – även landkrabbor kan glädjas åt en uppsjö av aktiviteter på Daftö. På området kring hotellet finns stränder, poolområde, padeltennisbanor, äventyrsgolf, vandringsleder, utegym och flera andra utomhusaktiviteter. Sist men inte minst bor du granne med nöjesparken Daftöland med attraktioner, spel och pirater.

I nära anslutning till Bohusläns kuststad Strömstad

Får du inte nog av aktiviteterna på plats på Daftö finns en uppsjö av fler saker att göra inne i Strömstads centrum, 5 km från resorten. Där kan du spela bowling, shoppa, strosa runt på kullerstensgator och ta en fika eller varför inte ta en dagstur till Norge med Colorlines färja. Att bo på hotell i Strömstad kan inte bli mycket bättre än så här.

Åker du kollektivt finns en busshållplats precis intill receptionen. Kommer du med bil kan du parkera den intill hotellet och kommer du havsvägen finns en gästhamn att lägga till vid.

Att bo på hotell i Strömstad och Västkusten kan inte bli mycket bättre än så här. Se till att boka din semester på vårt Pirathotell redan nu!

Pirathotellet i solnedgång

Bra att veta inför boende i Pirathotellet

  • Ett av rummen är tillgänglighetsanpassat
  • En parkeringsplats per hotellrum finns utanför hotellet. Behöver ni plats för en extra bil kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen. Det finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.

HÄNG MED PIRATERNA PÅ ÄVENTYR

En vistelse på Daftö i Strömstad blir aldrig tråkig! När du inte kopplar av inne på hotellrummet kan du välja att uppleva hur mycket eller hur lite äventyr du vill. Full fart med Daftöpiraterna eller en lugn stund på en av alla fina utsiktsplaster längs med vandringslederna, du väljer! Kolla in våra aktiviteter eller kontakta oss så kan vi berätta mer om vad du kan uppleva när du besöker oss.

Till toppen på sidan