Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Daftökampen

Boka Daftökampen

När du bokar boendet online lägger du till Daftökampen som tillval i bokningen. Har du redan en befintlig bokning kan du kontakta receptionen för att lägga till aktiviteten.

Telefon: +46(0)526-26040
Mail: info@dafto.se

Vad kostar Daftökampen?

Daftökampen kostar 200 kr om man bor på resorten. Familjer som inte bor hos oss kan delta för 300 kr per familj.

Boka boende

Kanske har du sett Wild Kids, Robinson, Mästarnas Mästare eller Sveriges starkaste familj? Daftökampen är dessa tävlingar på Daftö-way som du upplever tillsammans med familjen!

Res hit och utmana varandra inom familjen eller utmana en annan familj ni reser hit med.

Inför er starttid kan ni tagga upp genom att ta på er ansiktsfärgen och lagbandet ni får när ni checkar in. Kanske hinner ni med att öva in en och annan hejaramsa för att tagga upp ordentligt. Antingen tävlar ni som pirater eller som kapare. Ni möter upp era motståndare under utsatt starttid och sedan följer ni kartan som visar vägen till de olika utmaningarna. Vid varje station med en utmaning finns instruktioner för hur utmaningen går till och vem eller vilka inom familjen som ska utföra uppdraget.

Grenarna ni utför sätter både kroppen och knoppen på prov. När ni är klara har ni upplevt en promenad på ca 1,5 km med sju stycken utmaningar längs vägen. Utmaningarna kan vara alltifrån kluriga pussel till plankan, gissa volym och bygga stentorn. Tiden det tar att genomföra Daftökampen är väldigt individuell men räkna med två timmar.

Till toppen på sidan