Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Daftökampen

Boka Daftökampen

När du bokar boendet online lägger du till Daftökampen som tillval i bokningen. Har du redan en befintlig bokning kan du kontakta receptionen för att lägga till aktiviteten.

Telefon: +46(0)526-26040
Mail: info@dafto.se

Vad kostar Daftökampen?

Daftökampen kostar 200 kr om man bor på resorten. Familjer som inte bor hos oss kan delta för 300 kr per familj.

Boka boende

Har du sett tävlingar som Wild Kids, Robinson, Mästarnas Mästare eller Sveriges Starkaste Familj? Daftökampen är en tävling på Daftö-way att uppleva med familjen eller kompisgänget!

Ge er ut på en promenad fylls av spänning och upplev en serie av utmaningar längst med vägen som kommer att testa er fysiska och mentala styrka. Från skicklighetsprov till samarbetsövningar, på varje station finns en ny utmaning och en ny möjlighet att visa vad laget går för.

Inför start

Tagga upp och stärk lagandan genom att ta på er lagbanden och ansiktsfärgen ni fått i er påse. Kanske hinner ni med att öva upp en hejaramsa att kunna peppa med under tävlingarnas gång?

Ni tävlar antingen som pirater eller kapare, max 6 personer i varje lag. Möt era motståndare på utsatt starttid och följ sedan kartar som visar vägen till de olika stationerna. På varje station finns en utmaning med instruktioner för hur den genomförs och vem eller vilka inom laget som ska utföra uppdraget.

Stationer och utmaningar

Under rundan på ca 1,5 km sätts era färdigheter på prov. Möt utmaningar som kluriga pussel, plankan eller som sätter samarbetet på prov.

Daftökampen innehåller 7 olika stationer längst med vägen där ni kommer att sätta både kropp och knopp på prov. Tiden det tar att genomföra Daftökampen varierar från grupp till grupp, men räkna med ca två timmar.

Lycka till, och låt bästa lag vinna!

Till toppen på sidan