Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Kristi Himmelsfärd och Pingst

Vårhelgerna Kristi Himmelsfärd och Pingst kan fyllas med familjeäventyr på Daftö. Bo på resorten och upplev ett stort aktivitetsutbud med Daftöpiraterna och avsluta kvällarna med mat och underhållning i Packhuset. Under dessa vårhelger öppnar även Nöjesparken Daftöland upp sina portar för säsongen.

Här nedan ser du vad vistelsen hos oss under dessa vårhelger kan innehålla. Aktiviteterna med Daftöpiraterna ingår i boendepriset och boendet bokar du via vår onlinebokning. Entrébiljetterna till Daftöland bokas i samband med boendet eller via daftoland.se, länk finns längre ned på sidan.

Direkt till bokning

Boende för alla

På Daftö har vi flera olika boendealternativ så att du kan bo precis som du vill – camping, stuga, gästhamn eller i Pirathotellet. Oavsett vilket boendealternativ du väljer, ingår det stora aktivitetsutbudet.

Stort aktivitetsutbud

Häng med piraterna på aktiviteter som skattjakt i skogen, piratmästerskap eller ta en åktur med Daftötåget. Dessa och många fler aktiviteter ingår i boendepriset. I kalendern ser du alla aktiviteter tillsammans med Daftöpiraterna och när det vankas show i Packhuset. Dessutom finns massor av utomhusaktiviteterna ni kan göra på egen hand, mer om det längre ner på denna sida.

Nöjesparken Daftöland

Den stora säsongspremiären för Daftöland är den 15 juni men redan till Kristi Himmelsfärd och Pingst premiäröppnar vi nöjesparken för årets första fartfyllda dagar! På Daftöland finns attraktioner, spel, matställen och pirater. Ett familjeäventyr att minnas! Nöjesparken är öppen kl. 11-17 den 9 -11 maj samt 18-19 maj.

Underhållning i Packhuset

Avsluta äventyrsfyllda dagar i Restaurang Packhuset med god mat, dryck, tillsammanstid och underhållning på scenen. Tider och mer information om showerna hittar du i kalendern och vi rekommenderar att boka bord dessa helger för att säkra era platser.

Utomhusaktiviteter för hela familjen

Förutom de ledarledda aktiviteterna finns massor av aktiviteter att uppleva på egen hand. Som padeltennis, boule, äventyrsgolf, Daftökampen, vandringsleder, utegym, krabbfiske och mycket mer. Gillar du MTB och har din egen cykel med dig, har vi både flowbanor och stigcykelbanor. Kort och gott – här finns aktiviteter som passar hela familjen!

Boka boende under vårhelgerna på Daftö

Vi hoppas få välkomna dig och ditt sällskap till Daftö under vårhelgerna. Det blir ett familjeäventyr att minnas.

Boka nu!
Till toppen på sidan