Till innehållet på sidan
/>/>
Gruppresor

Lagidrott

Vi älskar att ta emot idrottslag i alla dess former. Det finns goda förutsättningar för att skapa träningsmatcher på och i anslutning till anläggningen.

Träningsresa med laget på Daftö Resort i Strömstad

Vi på Daftö Resort älskar att välkomna idrottslag- och föreningar. Det finns goda möjligheter att utöva olika typer av sporter direkt här på anläggningen. Behöver ni andra typer av lokaler kan vi bli utgångspunkten för er resa när ni behöver samla hela gruppen på en plats.

I våra paket ingår boende i stugor med hotellstandard och frukost, lunch och middag.

Välj mellan olika aktiviteter för att göra resan ännu roligare. Vi har välkomnat IFK Göteborg för träningsläger under ett par år och hoppas att få välkomna er också.

DÄRFÖR SKA NI VÄLJA DAFTÖ RESORT

Pojkar spalar fotboll på aktivitetsplanen under träningsläger på Daftö Resort i Strömstad.

Plats för träning

Om ert lag eller förening är i behov av träningsmatcher är vår anläggning och närområde perfekt för att pröva på nytt motstånd och utmana er själva. Här finns aktivitetsplan med konstgräs och endast 10 minuter från oss ligger Strömstad, där ni hittar idrottshallar för de flesta sporter.

Stort utbud av aktiviteter

För att varva ner mellan matcherna och träningen har vi tagit fram en rad olika aktiviteter som är gjorda för större grupper.

Bygg upp gemenskapen och ha roligt tillsammans. På anläggningen hittar ni både äventyrliga och lite mer avslappnande aktiviteter.

Mat och boende

Vi har allt ni kan tänkas behöva under er vistelse på anläggningen. Boende i fina stugor och restaurang där ni får äta frukost, lunch och middag.

Alla faciliteter är lättillgängliga, och ni kan enkelt hålla ihop gruppen när ni tar er emellan olika platser på Daftö Resort.

OMTYCKTA PAKET FÖR TRÄNINGSLÄGER

Här är förslag på paket. Dessa gäller under innan 15/6 och från 15/8 med andra ord de mest optimala veckorna att genomföra en gruppresa till Daftö på. Kontakta oss för att skräddarsy ett upplägg för er grupp.

Besöker ni oss mellan 1/6-1/9 ingår även poolbad.

Sportpaket - barn och ungdom

Svetsa samman laget med ett träningsläger på Daftö. Ni bor i toppmoderna stugor där frukost, lunch och middag ingår i priset och ni har möjlighet att välja till både aktiviteter och idrottsarenor.

Dag 1
15:00 Ankomst och incheckning
18:00 Middag

Dag 2
08:00 Frukost
12:00 Lunch
18:00 Middag

Dag 3
09:00 Frukost
10:00 Städning av stugor och utcheckning
12:00 Lunch

Tillvalsaktiviteter; Aktivitetsplan med konstgräs för både fotboll och handboll, lokal för eventuella teorilektioner, Daftöland, bryggbastu vid havskanten, pool, paddelbana, äventyrsgolf och slutstädning av stugan.

Idrottshallar; För bokning av idrottshallar osv. vänligen kontakta Strömstad kommun. Motorcrossbana och cykelbana finns i närheten.

Pris: 1 790 SEK per person inkl moms. Minimum 15 personer.

Sportpaket - vuxen

Gör som IFK Göteborg, lägg träningslägret på Daftö. Ni bor i toppmoderna stugor där frukost, lunch och middag ingår i priset och ni har möjlighet att välja till både aktiviteter och idrottsarenor.

Dag 1
15:00 Ankomst och incheckning
20:00 Middag

Dag 2
08:00 Frukost
12:00 Lunch
20:00 Middag

Dag 3
08:00 Frukost
10:00 Städning av stugor och utcheckning
12:00 Lunch

Tillvalsaktiviteter; Aktivitetsplan med konstgräs för både fotboll och handboll, lokal för eventuella teorilektioner, Daftöland, bryggbastu, pool, paddelbana, äventyrsgolf och slutstädning av stugan.

Idrottshallar; Vi samarbetar också med kommunens idrottshallar i Strömstad för tex träningsläger. För bokning av idrottshallar osv. vänligen kontakta Strömstad kommun. Motorcrossbana, ishall och cykelbana finns i närheten.

Pris: 1 990 SEK per person inkl moms. Minimum 15 personer.

VI HJÄLPER DIG PLANERA ER VISTELSE

Jag heter Junie. Tillsammans med min kollega Louise arbetar jag med grupper och konferenser här på Daftö. Från idé till genomförande och uppföljning. Vi hjälper er gärna att skräddarsy ett upplägg som passar för just er.

Till toppen på sidan