Till innehållet på sidan
/>/>
Gruppresa

Orientering

Vår anläggning är omringad av varierad natur, från tät skog till öppna fält och vidsträckta hav. Västkusten erbjuder oändligt många möjligheter för orientering. Använd Daftö Resort som utgångspunkt för era aktiviteter. Ni bor bekvämt och äter frukost, lunch och middag här.

ORIENTERINGSLÄGER PÅ VÄSTKUSTEN

Vi har länge välkomnat olika typer av orienteringsklubbar- och föreningar. Daftö Resort är omringat av en karakteristisk terräng med kustlandskap och storskog. Utmana er själva i nya orienterringsmarker präglade av Västkustens salta vindar. Samtidigt som ni bor bekvämt i moderna stugor, har tillgång till egen konferensavdelning och ett stort aktivitetsutbud.

DÄRFÖR SKA NI VÄLJA DAFTÖ RESORT

Varierad terräng

Många förknippar Västkusten med kala och saltstänkta stenlandskap. Men, det är inte hela sanningen.

Runt vår anläggning finns det djupa storskogar och svårforcerade berg. Denna varierade terräng kommer att utmana både nybörjare såväl som erfarna orienterare.

Allt finns hos oss

På Daftö Resort finns allt ni kan tänkas behöva under er vistelse. Boende i fina stugor, restaurang, modernt konferenscenter och mycket annat.

Alla faciliteter är lättillgängliga, och ni kan enkelt hålla ihop gruppen när ni tar er emellan olika platser på anläggningen.

Aktiviteter och tid tillsammans

På anläggningen finns ett stort utbud av gruppaktiviteter; allt från den äventyrliga sorten till de lite mer avslappnade.

Alla aktiviteter är anpassade för att ni ska få så mycket tid tillsammans som möjligt. Självklart kan vi även skräddarsy aktiviteter åt er.

Orienteringsmarkerna runt oss

När du tänker Västkusten kanske tankarna automatiskt går till klippor och hav. Detta stämmer förvisso till en viss del, även om verklighetens terränger är betydligt mer varierade än så.

Kusttallskogarna på öarna i norra Bohuslän är unikt för västkusten, och begränsat till de nordligaste delarna. Öster om Havstenssund, vid Västbacken, börjar hittar du dessa skogar. De fortsätter norrut över Resö, Galtö, Råssö, Tjärnö, Saltö, Öddö hela vägen in till våra norska grannar. Majoriteten av dessa öar består av tallhedar, vilket är perfekt för orientering.

Sankmarker är inte så vanliga här, jämfört med andra platser i Sverige. Det finns ett fåtal större mossar, som har likheter med myrmarker som finns längre norrut i landet.

I Strömstads sydöstra delar finns en del gräsbevuxna områden på fast skogsmark, som är begränsade till högre höjder med svagare sluttning.

Krydda träningen med spännande aktiviteter

Förstärk resan med ett oförglömligt minne i form av aktiviteter utöver det vanliga. På Daftö kan vi vara flexibla med våra aktiviteter och har möjlighet att skapa det lilla/stora extra för er grupp.

Bygg upp gemenskapen och ha roligt tillsammans. På anläggningen hittar ni både äventyrliga och lite mer avslappnande aktiviteter. Allt från ett besök på nöjesparken Daftöland, räktrålning, padel, matlagning i vår restaurang Packhuset och mycket annat.

IDROTTSPAKET OCH PRISER

Här är förslag på paket. Dessa gäller till 15/6 och från 15/8. Med andra ord de mest optimala veckorna att genomföra en gruppresa till Daftö på. Kontakta oss för att skräddarsy ett upplägg för er grupp.

Besöker ni oss mellan 1/6-1/9 ingår även poolbad.

Idrottspaket - barn och ungdom

Svetsa samman laget med ett träningsläger på Daftö. Ni bor i toppmoderna stugor där frukost, lunch och middag ingår i priset och ni har möjlighet att välja till både aktiviteter och idrottsarenor.

Dag 1
15:00 Ankomst och incheckning
18:00 Middag

Dag 2
08:00 Frukost
12:00 Lunch
18:00 Middag

Dag 3
09:00 Frukost
10:00 Städning av stugor och utcheckning
12:00 Lunch

Tillvalsaktiviteter; Aktivitetsplan med konstgräs för både fotboll och handboll, lokal för eventuella teorilektioner, Daftöland, bryggbastu vid havskanten, pool, paddelbana, äventyrsgolf och slutstädning av stugan.

Idrottshallar; För bokning av idrottshallar osv. vänligen kontakta Strömstad kommun. Motorcrossbana och cykelbana finns i närheten.

Pris: 1790 SEK per person inkl moms. Minimum 15 personer.

Idrottspaket - vuxen

Lägg träningslägret på Daftö. Ni bor i toppmoderna stugor där frukost, lunch och middag ingår i priset och ni har möjlighet att välja till både aktiviteter och idrottsarenor.

Dag 1
15:00 Ankomst och incheckning
20:00 Middag

Dag 2
08:00 Frukost
12:00 Lunch
20:00 Middag

Dag 3
08:00 Frukost
10:00 Städning av stugor och utcheckning
12:00 Lunch

Tillvalsaktiviteter; Aktivitetsplan med konstgräs för både fotboll och handboll, lokal för eventuella teorilektioner, Daftöland, bryggbastu, pool, paddelbana, äventyrsgolf och slutstädning av stugan.

Idrottshallar; Vi samarbetar också med kommunens idrottshallar i Strömstad för tex träningsläger. För bokning av idrottshallar osv. vänligen kontakta Strömstad kommun. Motorcrossbana, ishall och cykelbana finns i närheten.

Pris: 1990 SEK per person inkl moms. Minimum 15 personer.

Till toppen på sidan