Molnigt

14° molnigt

0 mm 12.7 m/s

Molnigt

14° molnigt

0 mm 12.7 m/s

Vad kan jag göra på Daftö?

På Daftö finns flera utomhusaktiviteter att välja mellan. Ni kan utmana varandra i padeltennis, äventyrsgolf, vandra på våra olika leder eller bara grilla och umgås i vår fina naturmiljö. Du hittar dessa typer av aktiviteter under "Göra"

Här i kalendern hittar du de tidsbestämda aktiviteterna. Med anledning av Corona kommer alla aktiviteter genomföras utomhus för att minimera smittorisken och fortsätta hålla Daftö till en trygg plats att vara på. Du kan läsa mer om hur vi agerar med anledning av Corona här.

Aktiviteterna kan komma att ändras beroende på hur situationen utvecklar sig och vi håller fortfarande på att komplettera med aktiviteter i kalendern. 

 • 8.00

  Äventyrsgolfen öppnar

  I vår äventyrsgolf kan du utmana familjen eller vännerna. Klubba och boll kan du hyra under receptionens öppettider och idag öppnar receptionen klockan 08:00. Läs mer om vår äventyrsgolf här.

  Läs mer
 • 10.00

  Hoppkudde och hinderbana

  Sedan Daftöland stängt portarna för säsongen har vi öppnat upp området med hinderbana och hoppkudde för resortens gäster. Du hittar detta område vid Piratbyn och Padelbanorna. 

  Läs mer

Veckoschema

Föregående 21 – 27 sep (Vecka 39) [Button]Next