Regn

13° regn

1.4 mm 4.8 m/s

18.00 Regn 0.7 mm 6.5 m/s
Regn

13° regn

1.4 mm 4.8 m/s

18.00 Regn 0.7 mm 6.5 m/s

Vad kan jag göra på Daftö?

På Daftö finns flera utomhusaktiviteter att välja mellan. Ni kan utmana varandra i padeltennis, äventyrsgolf, vandra på våra olika leder eller bara grilla och umgås i vår fina naturmiljö. Du hittar dessa typer av aktiviteter under "Göra"

Här i kalendern hitta du de tidsbestämda aktiviteterna. Med anledning av Corona kommer många utav aktiviteterna genomföras utomhus för att minimera smittorisken och fortsätta hålla Daftö till en säker plats att vara på. Du kan läsa mer om hur vi agerar med anledning av Corona här .

Aktiviteterna kan komma att ändras beroende på hur situationen utvecklar sig och vi håller fortfarande på att komplettera med aktiviteter i kalendern. 

 • 11.00

  Skattjakt i skogen

  Följ med piraterna på en spännande skattjakt i skogen. Vi samlas vid aktivitetsplanen 11:00.

  Läs mer
 • 13.00

  Piratpyssel

  Välkomna till pysselverkstad i piratloftet. Du kan rita en skattkarta, sy en piratflagga eller göra en pärlplatta. Du kan måla av Daftöpiraterna, göra en pappersblomma eller ett fräckt armband. Vi har all material och du fantasin.

  Vi ses klockan 13.00

  Läs mer
 • 14.30

  Piratmästerskap

  I Piratmästerskapet tävlar vi i lag med stafetter och dueller. Coola tävlingar för coola pirattjejer och piratkillar som utmanas i tuffhet, styrka och mod. Från 7 år. Vi möts på aktivitetsplanen

  Skepp O' Hoj!

  Läs mer
 • 16.00

  Daftötåget

  Kul på hjul i Daftötåget! Tåget avgår från tågstationen, mitt emot Panget, klockan 16:00 och turen tar ca 10 minuter. En trevlig aktivitet för hela familjen. Följ anvisningarna i kön om avstånd och sitt endast ett sällskap per säte. Skepp O´Hoj!

  Läs mer

Veckoschema

Inga aktiviteter denna vecka