Skrattande barn i en pool framför ett piratskepp

Om Daftö

Skepp O´hoj & välkommen till Daftö!

- På Daftö bor, äter och leker vi som pirater.  Daftöpiraterna tar med barn och vuxna på galna upptåg som skattjakt, krabbfisketävlingar, sandslottstävling och båtturer till skattkammarön. På resorten finns också mängder av aktiviteter att göra på egen hand, som Daftökampen där alla som har suttit hemma och hejat till Robinson, Mästarnas Mästare och Wild Kids nu kan utmana familjen. Kapare och pirater möts i utmaningar för både knopp och kropp. Dessutom erbjuder vi äventyrsgolf, padelbanor, gott om lekplatser, ett stort poolområde, vandring och löparspår, utegym, båtturer till Kosteröarna och inte minst vår egen nöjespark Daftöland.

När hungern slår till finns flera restauranger och matställen att välja mellan - de flesta med möjlighet till take away.
Med utomhusaktiviteter för hela familjen blir varje dag ett äventyr.

Dessutom har vi en konferensbyggnad som kan ta emot upp till 80 personer året om, bryggbastu att hyra samt flertalet aktiviteter. Det vill säga, vi har något för alla!

Vi ligger bar 5 km från det mysiga kustsamhället Strömstad på Västkusten. Anläggningen är öppen året runt och har kapacitet för ca 3000 övernattande gäster. Vi har 130 stugor med 550 bäddar, 12 hotellrum 10 gästhamnsplatser och plats för 840 husvagnar, husbilar och tält.

Vi vill vara en del av din utomhusupplevelse och vill att du återkommer hit oavsett om du är hos oss som semesterfirare, livsnjutare eller konferensgäst.

Vision
Daftö Resort skapar upplevelser i världsklass.

Affärsidé
Våra gäster väljer oss när de vill komma bort från vardagen och göra något tillsammans. De har höga krav på upplevelsen, boendet, omgivningen och värdskapet. Vi välkomnar barnfamiljer, vuxna utan barn, företag, organisationer och föreningar som värderar upplevelser och sin tid högt.