Till innehållet på sidan
/>/>

Vi firar 50 år - generationer av glädje!

I 50 år och tre generationer har vi arbetat med glädje i form av upplevelser och familjeäventyr. Vårt jubileum ska firas och vi hoppas få göra det tillsammans med dig! Under våren och sommaren kan man fira detta tillsammans med oss på olika sätt.

En maxad jubileumsdag på Daftöland den 15 juni

Denna dag har vi fyllt med äventyrliga upplevelser inne på Nöjesparken Daftöland och dessutom till en kanonrabatt på entrépriser - 50% såklart, något annat vore ju konstigt! Läs mer om den 15 juni här nedanför.

Sommarens jubileumsaktiviteter & säsongsfest för våra säsongsgäster

Några jubileumsaktiviteter och jubileumsshower har flyttat in i kalendern för att stanna sommaren ut, bland annat showen "50 år av Hits" som kan upplevas i Restaurang Packhuset samt kalas med piraterna. Kolla in kalendern här.

På Daftö har vi drygt 350 säsongsplatser. Är du en av våra gäster som bor hos oss har du blivit inbjuden till årets säsongsfest den 20 april – i år blir säsongsfesten en 50 års fest!

VAD KAN UPPLEVAS PÅ DAFTÖLAND DEN 15 JUNI?

50% rabatt på entrébiljetter

Vi har laddat på med extra mycket äventyr och upplevelser inne i Daftöland den 15 juni och toppar med en kanonrabatt på entrébiljetterna - 50% såklart, något annat vore ju konstigt! Rabatten gäller fram till den 19 juni vid köp av 1 eller 2 dagars biljetter eller seniorbiljett. Boka via vår onlinebokning och uppge rabattkoden "50".

Jubileets gästartist - Mojje!!

Visst minns du låtarna ”Tjaba Tjena Hallå” och ”Var Ligger Landet Där Man Böjer Bananerna”? Tänkte väl det! Mojje kommer och firar vårt jubileum och det är vi så glada för! 13:00 kan ni sjunga, dansa och ha kul tillsammans med honom vid Stora Scenen.

Säsongspremiär av Piratteatern

Den 15 juni kan du uppleva säsongspremiären av Piratteatern på Stora Scenen. Denna teater kan därefter upplevas varje dag fram till och med den 11 augusti och är en favorit bland upplevelserna inne i Nöjesparken. Besök Stora Scenen kl 15:00 och förbered dig på en spännande handling, musik, dans, pirater och krutrök. Se förra årets Piratteater på vår Youtube-kanal via länken nedan.

Bild från Stora Scenen där Piratteatern på Daftöland spelas varje dag under sommaren

Boka boende nu!

Förläng äventyret på Daftöland den 15 juni med boende och aktiviteter på resorten. På resorten har aktiviteterna kalastema och i Restaurang Packhuset kan ni avsluta dagen på topp, med Piratkalas-show! På Daftö kan ni bo som ni vill, här finns Pirathotellet, stugor, campingtomter och gästhamn för dig som tar båten till äventyret.

Attraktioner, spel och teater

Precis som alla dagar i Nöjesparken Daftöland kan du uppleva fartfyllda attraktioner, spel, matställen och parkpirater. Inför sommarsäsongen kan vi utlova nyheter bland attraktionerna och extra mycket pirater på plats den 15 juni. Hoppas du vill vira tillsammans med oss denna dag, och du - glöm inte rabattkoden som ger dig 50% rabatt på entrépriset!

Till toppen på sidan