Kul på Havet

Ta dig ut på havet! Här finns det flera alternativ för en kul stund tillsammans på Kosterhavet.

Hyr SUP, kanot eller trampbåt och upptäck fler vackra platser runt Daftö. 

Upplev kosterhavet

Kanot

Upptäck Kosterhavet paddlandes i en kanot. Kanoterna finns vid Södra Stranden, därifrån kan du enkelt ta dig ut till äventyren som väntar på havet. Paddla ikapp med vänner och familj eller glid fram långsamt och utforska havet och naturen kring Daftö!

Bestäm din egen rutt och takt, kanske upptäcker du en piratskatt någonstans längst med vägen?

Boka kanot ›

SUP

Står du hellre upp och paddlar? Då passar SUP bäst för dig! Motionspaddla, paddla med barn, testa på SUP-Yoga eller glid framåt på Kosterhavet.

SUP-brädor har blivit superpopulära de senaste åren och det är inte särskilt konstigt – det är både superroligt och teknikutmanande, testa du också! 

Boka SUP ›

Trampbåt

Vill du upptäcka Kosterhavets hemligheter tillsammans med någon i familjen eller en kompis? I trampbåtarna får ni plats båda två för att trampa er fram i det salta vattnet. Här sitter ni skönt med ryggstöd, när ni behöver en paus i trampandet är det bara att luta tillbaka och njuta av solen och utsikten!

Boka trampbåt ›

Boka boende för att ta del av äventyret

Om du är på jakt efter ett boende i Bohuslän behöver du inte leta längre än Daftö. Mitt i vackra Västkusten kan du hitta ett boende utifrån dina behov. Daftö är en boendeanläggning med flera stugor, campingtomter, butiker, restauranger och mycket annat. Och så har vi ju självklart nöjesparken Daftöland som granne.

 

Läs mer här