Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Kul på Havet

Ta dig ut på upptäcksfärd på Kosterhavet! Hyr SUP, kanot eller trampbåt och upptäck flera vackra platser och miljöer runt Daftö. Du bokar online och hämtar din SUP, kanot eller trampbåt på Södra stranden med koden du får i bokningen.

Paddla ut i Daftöbukten i kanot

Upptäck Kosterhavet paddlandes i en kanot. Kanoterna finns vid Södra Stranden, därifrån kan du enkelt ta dig ut till äventyren som väntar på havet. Paddla ikapp med vänner och familj eller glid fram långsamt och utforska havet och naturen kring Daftö! Bestäm din egen rutt och takt, kanske upptäcker du en piratskatt någonstans längst med vägen?

Hyr kanot här

SUP för kombination av träning och avkoppling

Står du hellre upp och paddlar? Då passar SUP bäst för dig! Motionspaddla, paddla med barn, testa på SUP-Yoga eller glid framåt på Kosterhavet. SUP-brädor har blivit superpopulära de senaste åren och det är inte särskilt konstigt – det är både superroligt och teknikutmanande, testa du också!

Hyr SUP här

Trampa fram på Kosterhavet med trampbåt

Vill du upptäcka Kosterhavets hemligheter tillsammans med någon i familjen eller en kompis? I trampbåtarna får ni plats båda två för att trampa er fram i det salta vattnet. Här sitter ni skönt med ryggstöd, när ni behöver en paus i trampandet är det bara att luta tillbaka och njuta av solen och utsikten!

Hyr trampbåt här
Till toppen på sidan