Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Cykla på Daftö

MTB, city- och el-cykel

Här finns cykelupplevelser i olika former. Adrenalinfyllt i MTB-lederna eller en fridfull cykeltur in till Strömstad. Ta med egen MTB. På resorten kan du hyra en citycykel eller el-cykel över dagen.

På Daftö kan du uppleva stigcykling i svårighet blå och röd samt flowbanor i en härlig skogsmiljö. En aktivitet för hela familjen, både för erfarna och nybörjare. Dessutom finns Lagunen Bikepark en cykeltur bort för den som inte kan få nog.

MTB-lederna på Daftö

På Daftö finns stigcykling i blå och röd svårighetsgrad i skogsmiljö och med mycket klipphällar. De blåa lederna är för alla som kan hantera en cykel. De röda lederna innehåller små hopp, lite tvärare svängar och mer nivåskillnader. Lederna ska inom kort märkas upp.

Du hittar entrén till lederna mitt emot Daftölands entré, på andra sidan vägen (där du ser en träbro). Den blå leden är huvudslingan och den är ca 1,5 km lång. Från den går det avstickare med röda leder. Kör du dessa blir den totala slingan 2,2 km.

Förutom stigcyklingen finns flowbanor, dessa hittar du när du följer vägen som går längs med Aktivitetsplanen. I första korsningen tar du höger. Flowbanorna har kurvor och snälla hopp men det finns även hopp som är för dig som vill åt en mer avancerad cykling.

Hyr en cykel

Njut av vind, rörelse och vacker utsikt. Hyr en citycykel eller el-cykel och ta dig in till Strömstad eller upptäck närområdet i egen takt. Cyklarna är av model damcykel och passar större barn och vuxna. Du hyr cyklarna en heldag eller max 2 dagar. Boka din cykel via Towni och hämta den vid receptionen.

Till toppen på sidan