Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Wellness & Spa

Hur fungerar bokning?

Klicka på bokaknappen för respektive avdelning du vill boka för att komma till bokningssidan i Towni. Efter att du har gjort din bokning skickas en inbjudan till appen Parakey till dig. Med några få klick kan du öppna dörrarna under din bokade tid.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss i receptionen så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Unna dig en avkopplande stund. På Daftö finns vår fina wellnessavdelning, en bryggbastu vid havskanten och en bastuavdelning i 6:ans servicehus.

Wellnessavdelning

Värme, vatten och massage ger fina förutsättningar till att kunna koppla av. Det som gör det hela extra lyxigt är att du och ditt sällskap disponerar hela avdelningen för er själva, wellnessen har plats för 10-12 personer.

Wellnesavdelningen hittar du på nedre plan i konferensbyggnaden nära receptionen. Här finns även omklädningsrum för både herr och dam.

Jacuzzin är alltid inställd på behagliga 38 grader, så efter en dusch är det bara att hoppa i och bada. Bastun sätter du igång genom att trycka på timern – bastun blir varm efter ca 20 minuter.

Det finns gott om plats för mysigt häng i de stora sittgrupperna.

Wellnessavdelningen bokas i sin helhet, så att du och ditt sällskap får njuta av jacuzzi, bastu och loungeavdelning själva.

Du bokar wellnessavdelningen under 2 timmar och priset är 1 450 SEK

Boka wellnessen

Bryggbastu vid havskanten

I Norrviken hittar du vår härliga bryggbastu med bastu, ett rum med bord, stolar och litet kylskåp, omklädningsrum och den stora bryggan för sol, bad och gemenskap. Läs mer om bryggbastun på denna sida.

Boka bryggbastun

Bastu i servicehusen

I servicehus 2 och 6 finns bastu. 6:ans bastu är helt ny inför säsongen och ligger i en bastuavdelning som kan hyras och disponeras för ditt sällskap. Det finns gott om plats och mysigt häng i den stora sittgruppen och bastuavdelningen har plats för 8 personer.

Boka 6:ans bastu
bild på relaxavdelningen i 6:ans servicehus på Daftö Resort

Bokningsvillkor

Vi erbjuder fri avbokning upp till 24 timmar innan din bokade tid. Du måste vara 18 år eller äldre för att boka, och du ansvarar för att lämna wellnessavdelningen i samma skick som du fann den.

Det är också viktigt att lämna avdelningen i rätt tid så att nästa besökare också kan njuta av en lika trevlig och avkopplande upplevelse.

en grupp människor sitter i en badtunna och dricker bubbel.
Till toppen på sidan