Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Wellness & Spa

Wellnessavdelningen bokas i sin helhet, så att du och ditt sällskap får njuta av jacuzzi, bastu och loungeavdelning själva.

Du bokar wellnessavdelningen under 2 timmar.

Pris:

1450 SEK

Boka

Unna dig en avkopplande stund i vår fina wellness. Här kan du njuta av värmen i den rymliga jacuzzin och ta ett avkopplande bastubad. Det finns gott om plats mysigt häng den stora sittgruppen. Det som gör det hela extra lyxigt är att du och ditt sällskap disponerar hela avdelningen för er själva.

Värme, vatten och massage ger fina förutsättningar till att kunna koppla av. Det som gör det hela extra lyxigt är att du och ditt sällskap disponerar hela avdelningen för er själva, wellnessen har plats för 10-12 personer.

Hur fungerar det?

Klicka på "Boka" för att komma till bokningssidan i Towni. Efter att du har gjort din bokning skickas en inbjudan till appen Parakey till dig. Med några få klick kan du öppna dörrarna till wellnessavdelningen under din bokade tid.

Wellnesavdelningen hittar du på nedre plan i konferensbyggnaden nära receptionen. Här finns även omklädningsrum för både herr och dam.

Jacuzzin är alltid inställd på behagliga 38 grader, så efter en dusch är det bara att hoppa o och bada. Bastun sätter du igång genom att trycka på timern – bastun blir varm efter ca 20 minuter.

Bokningsvillkor

Vi erbjuder fri avbokning upp till 24 timmar innan din bokade tid. Du måste vara 18 år eller äldre för att boka, och du ansvarar för att lämna wellnessavdelningen i samma skick som du fann den.

Det är också viktigt att lämna avdelningen i rätt tid så att nästa besökare också kan njuta av en lika trevlig och avkopplande upplevelse.

en grupp människor sitter i en badtunna och dricker bubbel.
Till toppen på sidan