Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Spöktober

Aktiviteterna är många och vissa av dem är läskigare än andra. Spöktober på Daftö genomförs under de svenska och norska höstloven, onsdag till lördag vecka 40, 41 och 44.

Under Spöktober erbjuds ett aktivitetsutbud som får även den modigaste piraten att darra. Många aktiviteter är inkluderade för dig som bor här och andra kan bokas till för den som vågar.

De flesta av aktiviteterna genomförs inne på Daftöland och dit är även dagsbesökare välkomna att uppleva Spöktoberaktiviteter med olika läskighetsgrad, fartfyllda åk och spel. Dagsbesökare betalar en entréavgift.

Mer information om de olika aktiviteterna som sker på Daftöland och på resorten uppdateras här inom kort men vi kan redan nu lova en spöklig tid på Daftö... Kolla in filmen från 2023 och säkra upp ditt boende redan nu!

Se filmen från Spöktober 2023

Höstlovets boende och aktiviteter

Du som bor hos oss under Spöktober har ett fullt aktivitetsutbud att välja mellan. Skapa ditt upplevelsepaket utefter vad du vill och vågar – allt finns tillgängligt för dig som bor hos oss. Bo som du vill i stuga, hotell eller i egen husbil eller husvagn på campingen

Höstlovsaktiviteter i nöjesparken

Vi genomför flera av Spöktobers aktiviteter inne på Daftöland. Spela i Spelhålan, på chokladhjulet, träffa våra spökpirater, upplev fartfyllda åk i attraktionerna och mer eller mindre läskiga Spöktoberaktiviteter. Aktivitetskalendern uppdateras med dessa aktiviteter inom kort. Dessutom kan du spela i Spelhålan och upplev fartfyllda åk i attraktioner som Kapten Krock, Storm, Armadan, Skeppsgungan, Kruttunnan, Kuling och Skutan.

Spöktåget – för de modigaste

För den som vågar rekommenderas en tur med Spöktåget. Spöktåget tar med er på en tur runt anläggningen som intagits av läskigheter, den ena rysligare än den andra. Välkommen ombord....om du vågar... Biljetter släpps närmare Spöktober.

Dagsbesök under Spöktober

Spöktober är inte bara för våra övernattande gäster. Vi välkomnar självklart även spöksugna dagsbesökare! Du som vill besöka oss över dagen kan köpa en Spöktoberbiljett för att få tillgång till Daftöland med attraktioner, spel och spöktoberaktviteterna som sker i nöjesparken. Spöktoberbiljetterna släpps inför sommaren 2024.

Spökpartaj i Packhuset

Under Spöktober ställer Spökpiraterna till med spökbuffé och show i Restaurang Packhuset. Välkommen att njuta av buffé, underhållning på scenen och tid tillsammans med familj och vänner – en av höstlovets höjdpunkter! Bordsbokning släpps inför sommaren 2024.

Höstlovsmys i Strömstad

Kombinera dagarna på resorten med upplevelser inne i Strömstad. I Strömstad finns en bowlinghall för en rolig stund med familjen. Dessutom en skatepark så ta med skateboarden och besök Strömstads nya tillhåll du också. I centrum kan du även shoppa, fika och strosa runt under dagen för att sedan återvända till Daftö för Spökpartaj, Spöktåg och andra aktiviteter under eftermiddagen och kvällen.

Till toppen på sidan