Till innehållet på sidan
/>/>
Låt äventyret på Daftö börja!

Camping, stugor & hotell med äventyr i Strömstad

Sök boende
På Daftö Resort i Strömstad är varje dag ett äventyr! Ett stort aktivitetsutbud med och utan Daftöpirater ingår i boendepriset, du bor granne med nöjesparken Daftöland och du kan bo precis som du vill - i stuga, hotell, camping eller gästhamn. Ett familjeäventyr att minnas!

Söndagsdealen - 10% rabatt

Boka boende med ankomst på en söndag och få 10% rabatt på boendet om du uppger koden "Sunday" i onlinebokningens sista steg. Erbjudandet gäller för nya bokningar gjorda från 3/7 och av campingtomter, stugor och hotellet med ankomst fram till och med den 11/8.

Aktivitetsprogram

Undrar du över vilka aktiviteter som genomförs idag? Eller vilka aktiviteter du kan uppleva under ditt kommande besök? Kolla in kalendern för att inte missa något kul som sker under äventyret på Daftö.

Två pirater står på Daftötåget på Daftö Resort i Strömstad

Poolområdet

Precis som Daftöpiraterna älskar vi havet och vatten i alla dess former. Här finns tre pooler med piratskepp, vattenfall, vattenkanoner, rutschkana och utkikstorn. Poolområdet är öppet varje dag kl. 10-20 från 1 juni. Mellan kl. 12-20 ingår inträdet till poolområdet för dig som bor hos oss.

Barn i poolen på Daftö

Nöjesparken Daftöland

Nöjesparken med attraktioner, spel, teater och pirater. Ett familjeäventyr där du rätt som det är stöter på pirater som härjar runt i parken. Daftöland är öppet varje dag kl. 11-18 från 15 juni till 11 augusti.

Hållbar semester

Här informerar vi om det hållbarhetsarbete vi gör på Daftö. Och indirekt vilket hållbart val du gör när det är dags att välja semesterdestination. På sidan samlar vi även vårt sociala hållbarhetsarbete och allt är kopplade till de globala hållbarhetsmålen.

Hus vid vattebrynet på Koster.

Boka boende på Daftö i Strömstad

Börja längta till äventyret! Boka boendet och se fram emot dagar att minnas under lång tid framöver.

Till toppen på sidan