Till innehållet på sidan
/>/>

Gruppresor till Daftö Resort i Strömstad

Det är något speciellt att besöka Daftö och Strömstad. Särskilt när man behöver stärka en grupp inför nya utmaningar. Eller bara vill koppla av och ha roligt tillsammans. Här är möjligheterna många. Alltifrån möten i våra fina och tematiserade konferensrum till dagar fyllda med aktiviteter och äventyr.

Företag

Är ni ett företag som vill veta mer om möjligheterna att konferera och eller teambuilda på Daftö Resort? Här finns allt ni kan tänkas behöva och lite till. Vad sägs om 5-kamp inne på nöjesparken Daftöland? Eller båttur med räktrålning?

Skolklass

Är ni en skolklass som vill åka på klassresa? Kul! Vi har allt ni behöver för en minnesrik resa. Årens favoritupplägg har vi satt ihop till paketförslag. Kanske blir det ett av dem som ni upplever härnäst? Här får ni reda på vilka äventyr som kan upplevas tillsammans hos oss.

Förening

Är ni en förening som funderar på att ta med gruppen och uppleva något kul tillsammans? Vi har tagit emot många olika typer av föreningar, grupper med barn, ungdomar och vuxna - här kan du läsa mer om vad upplevelsen kan innehålla.

DÄRFÖR SKA NI VÄLJA OSS

MODERN ANLÄGGNING FÖR ALLA SÄLLSKAP

Daftö Resort älskar att ta emot stora såväl som mindre sällskap. Anpassa ert besök på anläggningen och välj mellan olika typer av boende. Stugor med hotellstandard? Eller samla hela gruppen i Pirathotellet?

Ät i vår restaurang, koppla av i bryggbastun, upplev aktiviteter med puls, äventyr eller avkoppling och ha möten i konferensbyggnaden.

Två kvinnor som deltar i 5-kamp på Nöjesparken Daftöland, en av aktiviteterna man kan göra under en konferens eller gruppresa på Daftö i Strömstad.

ORDET TRÅKIGT EXISTERAR INTE HÄR

Äventyr brukar stå på den dagliga agendan under en vistelse hos oss. Det är svårt att inte ha roligt på Daftö Resort.

Varva era möten med Daftöland, räktrålning, padel, matlagning i vår restaurang Packhuset och mycket annat. Självklart kan vi anpassa aktivitetspaket åt er.

Två personer som promenerar i naturen på Daftö Resort, på strand med havet och bohuslänska klippor på var sida.

VÄGG I VÄGG MED HAV & NATUR

Vår anläggning ligger i ett vackert och saltstänkt skärgårdslandskap, med gångavstånd till hav, skog, klippor och stränder.

Om inte den natursköna omgivningen är reseanledning nog ligger Strömstad bara 10 minuter bort. Låt Västkusten bli ankaret som inspirerar och stärker gruppen.

“Det var ingen som kunde drömma om att vi skulle få ha ett helt nöjesfält för oss själva. även fast vi ör vuxna allihop var det en härlig upplevelse att kunna göra och äta vad vi vill. det blev en dunderhit!”

Christina Befwe
Idnet

VI HJÄLPER DIG PLANERA ER VISTELSE

Jag heter Louise. Tillsammans med min kollega Junie arbetar jag med grupper och konferenser här på Daftö. Från idé till genomförande och uppföljning. Vi hjälper er gärna att skräddarsy ett upplägg som passar för just er.

TID TILLSAMMANS, PÅ ETT STÄLLE

Gruppbesök på Daftö Resort är en viktig komponent av vår verksamhet, och vi kan enkelt anpassa just ert besök beroende på vilka önskemål som finns.

Vi har tagit emot grupper i alla dess former genom åren, med en gemensam nämnare; människor som behöver tid tillsammans.

Vare sig ni är en del av en förening, företag, skola eller idrottsklubb så finns Daftö Resort här för att leverera ett spännande äventyr i vacker skärgårdsmiljö.

Det ni får av oss är en upplevelse, från början till slut. Komplett med moderna lokaler, rogivande omgivning, god mat och ett stort utbud av aktiviteter.

Allt ni kan tänkas behöva för ett besök finns på resorten, vilket gör att det är enkelt att hålla ihop gruppen, oavsett storlek.

Varmt välkommen att boka er gruppresa idag!

[@portabletext/react] Unknown block type "button", specify a component for it in the `components.types` prop
Till toppen på sidan