Till innehållet på sidan
/>/>
Gruppresor

Företag

Välkomna till Daftö Resort för nya sätt att umgås, teambuilda och konferera på. Möjligheterna är många, och vi hjälper er gärna att sätta ihop ett förslag efter era önskemål.

Äventyrlig konferens i kuststaden Strömstad

Här på resorten är det tid tillsammans som är i fokus. Tid tillsammans i form av aktiviteter, boende, mat och nöjen. På och runtom Daftö Resort finns en mängd olika aktiviteter som är lämpade för både små och stora grupper.

Utomhusaktiviteterna är många. Ta er ut i naturen för en "walk and talk" eller välj till en aktivitet som räktrålning, arrendera nöjesparken Daftöland där ni kan utmana varandra i 5-kamp på piraternas vis eller besök Restaurang Packhuset för matlagning tillsammans. Mat, underhållning och era stunder tillsammans blir ankaret för er resa till Daftö Resort.

Om er vistelse sträcker sig över en eller flera dagar bor ni i våra fina stugor med hotellstandard. Vill ni ha det extra lyxigt och bekvämt går det att hyra hela Pirathotellet med 12 rum för att samla hela gruppen.

Inspireras av förslagen på aktiviteter och upplägg nedanför eller kontakta oss så berättar vi om möjligheterna för er grupp.

Därför ska ni välja Daftö Resort

Modern anläggning för alla sällskap

Daftö Resort älskar att ta emot både stora och mindre sällskap. Anpassa ert besök och välj mellan olika typer av boende. Stugor med hotellstandard? Eller samla hela gruppen i Pirathotellet?

Ät på vår restaurang, koppla av i bryggbastun och ha roligt tillsammans i våra tematiserade konferensrum.

Ordet tråkigt existerar inte här

Äventyr brukar stå på den dagliga agendan under en vistelse hos oss. Det är svårt att inte ha roligt på Daftö Resort.

Varva era möten med Daftöland, räktrålning, padel, matlagning i restaurang Packhuset och mycket annat. Självklart kan vi anpassa aktivitetspaket åt er.

Vägg i vägg med hav & natur

Vår anläggning ligger i ett vackert och saltstänkt skärgårdslandskap, med gångavstånd till hav, skog, klippor och stränder.

Om inte den natursköna omgivningen är reseanledning nog ligger Strömstad bara 10 minuter bort. Låt Bohuslän bli ankaret som inspirerar och stärker gruppen.

“Det var ingen som kunde drömma om att vi skulle få ha ett helt nöjesfält för oss själva. även fast vi är vuxna allihop var det en härlig upplevelse att kunna göra och äta vad vi vill. det blev en dunderhit!”

Christina Befwe
IDNET

FÖRSLAG PÅ INNEHÅLL OCH PRIS

Med en energigivande natur, fina stugor, nyrenoverade konferenslokaler, stor restaurang och aktiviteter som svetsar samman gruppen finns oändliga möjligheter till en minnesvärd konferens på hos oss.

Här nedan ger vi dig tre alternativ. För att skräddarsy ett upplägg för er grupp är du välkommen att ta kontakt med oss.

Dagskonferens

Konferera i våra tematiserade konferenslokaler, ta ett promenadmöte i vår vackra och energigivande natur eller genomför mötet i en av våra stugor om ni är en mindre grupp. Möjligheterna är oändliga, vi hjälper dig gärna att ta fram ett upplägg anpassat för just er. Priset baserat på lokal, för- och eftermiddagsfika, frukt och lunch fr. 455kr/deltagare exkl. moms

Lunch till lunch i kaparanda

Här kombineras konferens med utomhusaktiviteter som ökar teamkänslan. Båttur till Koster, räktrålning, kvällsbad i bryggbastun eller utmana varandra i Piratslag - en femkamp med kaparinfluerande grenar. Till kvällens middag kan ni välja till en show som framförs av våra artister. På tallriken rekommenderar vi vårt egna sharing koncept där ni får plocka åt er de skaldjur ni själva föredrar. Sov gott i våra stugor och fyll på med energi från frukosttbuffén innan ni äntrar konferenslokalerna igen. Vem vet, kanske har gårdagens aktiviteter skapat nya idéer som nu kan gå från idé till verklighet? Pris på förfrågan

Konferens med extra allt

Drömmen om att få ett nöjesfält helt för er själva kan bli sann hos oss. Strosa runt på Daftöland och gör precis det ni känner för. Åk Storm eller SIlverforsen eller varför inte en femkamp i spelhuset. På Daftö kan ni kombinera detta med en energigivande konferens, båttur med räktrålning och lunch på Kosterfjorden och på kvällen en middag med underhållning i Packhuset. När det är dags att sova bor ni kaptensmässigt i våra stugor där det inte har sparats på lyx och flärd. Pris på förfrågan

VI HJÄLPER DIG PLANERA ER VISTELSE

Jag heter Louise. Tillsammans med min kollega Junie arbetar jag med grupper och konferenser här på Daftö. Från idé till genomförande och uppföljning. Vi hjälper er gärna att skräddarsy ett upplägg som passar för just er.

Till toppen på sidan