Till innehållet på sidan
/>/>
Gruppresor

Förening

Upplev äventyr tillsammans på Daftö Resort. Är ni en förening som behöver moderna lokaler för att sitta och planera eller öva musik ostört? Eller en aktivitetsplan för att slipa på tekniken? Vi erbjuder färdiga paket anpassade för olika typer av föreningar. Självklart kan vi även anpassa paketen enligt era önskemål.

FÖRENINGSRESA TILL STRÖMSTAD I BOHUSLÄN

Välkomna till Daftö Resort för nya sätt att umgås, teambuilda och konferera på. Möjligheterna många, och vi hjälper er gärna att sätta ihop ett förslag efter era önskemål.

Här på anläggningen är det tid tillsammans som är i fokus. Tid tillsammans i form av aktiviteter, boende, mat och nöjen. På och runtom Daftö Resort finns det en mängd olika aktiviteter som är lämpade för både små och stora grupper.

Utomhusaktiviteterna är många. Välj till en aktivitet som räktrålning, arrendera nöjesparken Daftöland. Era stunder tillsammans blir ankaret för er resa till Daftö Resort.

Om er vistelse sträcker sig över en eller flera dagar bor ni i våra fina stugor med hotellstandard. Vill ni ha det extra lyxigt och bekvämt går det att hyra hela Pirathotellet med 12 rum för att samla hela gruppen.

VI HJÄLPER ER PLANERA BESÖKET

Jag heter Louise. Tillsammans med min kollega Junie arbetar jag med grupper och konferenser här på Daftö. Från idé till genomförande och uppföljning. Vi hjälper er gärna att skräddarsy ett upplägg som passar för just er.

Till toppen på sidan