Höglandet

Storlek
120 kvm
Antal platser
185
Områden
Höglandet

Här bor du högst upp på Daftö. I närheten finns den vackra naturen och några steg bort från Daftöland.

Som närmsta granne har ni Piratbyn, ett tillhåll för de lokala Daftöpiraterna - så var på er vakt! Ni bor också nära våra utomhus Padelbanor och aktivitetsplanen.

Servicehuset på Höglandet är en toppmodern byggnad med kök, matplats, diskmaskiner, tvättmaskin, torktumlare, familjerum, barnrum som är utöver det vanliga och där pirattemat självklart går igen som en röd tråd. Utanför huset hittar du en trevlig grillplats för mysiga stunder tillsammans. Det finns även ett mindre servicehus på området med dusch och WC.

Tomterna på höglandet är stora tomter. Vi har grusbelagda tomter som är campingtomt för max 10 meter där du kan bo med husvagn, husbil eller tält och extra stora husbilstomter som är asfalterade och kan ta emot husbilar som har en längd upp till 12 meter.

Tomterna har naturligtvis anslutning för el, kabel-TV och de allra flesta har vatten och avloppsanslutning, vissa platser har en vattenpost i närheten och inget avlopp. Några av tomterna har bara gräs, några har hälften gräs och hälften hårdgjord yta. Behöver du fylla luft på bilen finns det en pump vid servicehuset.