Norrviken

Storlek
100 kvm
Antal platser
260
Områden
Norrviken
El
Kabel-TV
Vatten och avlopp

Från 28/8 stänger vi Norrviken för dygnsgäster då vi påbörjar renoveringen av servicehus 6. Planen är att renoveringen ska vara klar till våren 2024. Vi hänvisar till boendealternativ på Söderviken eller Höglandet under denna period samt våra andra servicehus för dusch-, toalett-, köks- och tvättmöjligheter. 

Det är den nordligaste viken på Daftö. Här bor ni precis vid vattnet med fantastisk utsikt, strand, bryggbastu och på havet ligger det en badflotte. Området som passar för dig som älskar havet men som samtidigt vill ha nära till pulsen. Här har du också nära till Naturleden, en vandringsled där du kan upptäcka en del av Bohusläns vackra natur.

Här finns våra tomter för tält, tomter M max 8 meter, tomt L för husbil max 10 meter. Några av våra tältplatser ligger vackert vid vattnet och några närmre receptionen. 

En del av våra 8 meters tomter på Norrviken har hälften hårdgjord yta och hälften gräs och passar perfekt för både husvagn och husbil och alla har vatten och avloppsanslutning.

Våra husbilstomter L är ca 70 kvm (10x7 meter). Alla tomter har anslutning för el 16 ampere, kabel-TV, vatten och avlopp. Halva tomten har en asfalterad hårdgjord yta och på resten av tomten är det gräs så det finns plats till att dra ut sin markis. Det finns en häck mellan varje tomt och alla tomter ligger nära servicehuset.

I vårt välutrustade servicehus på Norrviken finns det kök, matplats, diskmaskiner, tvättmaskin, torktumlare, familjerum, barnrum, samt större unisexbastu. På utsidan av servicehuset hittar du även hunddusch, CamperClean, lekplats, restaurang Panget, Piratloftet och avgångsstationen för Daftötåget.