Till innehållet på sidan
/>/>
Campingområde

Söderviken för camping vid havet

Söderviken ligger på Daftös sydligaste breddgrader. Här har du vacker utsikt över havet och nära till vår största sandstrand och badbrygga. Ni bor mer avskilt från restauranger och aktiviteter men är där på några minuters promenad.
  • Storlek80-100 kvm
  • Antal platser290
  • Kabel-TV
  • El
  • Vatten och avlopp
  • Wifi finns tillgängligt
  • Husdjur tillåtna

Campingtomterna i Söderviken

Tomterna är ca 80-100 kvadratmeter och har plats för ekipage upp till 8 meter, här kan du bo med husvagn, husbil eller tält. Här finns anslutning för el, kabel-TV, samt att de flesta tomter även har tillgång till vatten och avlopp.

Det finns två stycken välutrustade servicehus i Söderviken med kök, matplats, diskmaskin, familjerum, barnrum, tvättmaskin och torktumlare. I tvåans servicehus finns det även en herrbastu. dambastu och hunddusch.

Faciliteter och aktiviteter i Söderviken

I Söderviken hittar du den största av de två stränderna på Daftö, Södra Stranden. Här finns badbrygga för dig som hellre vill hoppa i. Bredvid stranden hittar du båtramp och båtplatser som hyrs ut till våra säsongsgäster.

På Södra Stranden i Söderviken genomförs några av Daftöpiraternas aktiviteter, som krabbfiske och sandslottstävling. Se när aktiviteterna genomförs under ditt besök i kalendern.

Vill du ut på havet finns det SUP-brädor och kanoter att hyra, dessa ligger vid Södra Stranden och hyrs digitalt. Läs mer om vad du kan hyra och hur du bokar dessa här.

För att komma till det resterande området på resorten, med reception, restaurang, poolområde och Daftöland passerar du vägen eller går via strandpromenaden bort till Norrviken och upp den vägen.

Till toppen på sidan