Gästhamn

Antal campingplatser
10
Tomtytor
Max 30-34 fot
Vatten- och avloppsanslutning
TV-anslutning
Husdjur tillåtna
Popularitet under året:
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Nytt för sommaren 2019 är att du kan lägga till i vår nya gästhamn. Här finns 10 båtplatser och du väljer själv om du vill hyra endast platsen med el och tillgång till servicehus 6 och wifi eller om du vill köpa till ett resort-band och få tillgång till aktiviteter och entré till poolområdet. 

Snart kan du boka en plats i gästhamnen via vår hemsida men tills dess tas bokningar emot via receptionen som du når via +46(0)526-26040 eller via info@dafto.se. Incheckning är från klockan 13:00 och utcheckning är från klockan 11:00. I priset för båtplatsen ingår tillgång till servicehus 6 och wifi. Ett nyckelkort till dörrarna får du när du lagt till båten och gått upp till receptionen för att checka in. 

I gästhamnen kan du med båt på upp till 11 m (30-34 fot) lägga till. Bommarna är 8 meter långa och alla platser har ett djup på minst 2 meter. Mellan bommarna är det ca 4,5 meter. 

Faciliteter

  • Toaletter och duschar finns bland annat i servicehus 6
  • Avgiftsbelagda tvättmaskiner och torktumlare finns i servicehus 6. Betalning sker med laddat nyckelkort (korten laddas med pengar i receptionen)
  • En tömningsstation för portabel toalett (mottagning av toalettavfall från båtar med sugtömningsbehov finns i Strömstads gästhamn)
  • Wifi ingår, lösenord hittar du på nyckelkortet
  • Om du vill bada i poolen och vara med på aktiviteterna på resorten kan du köpa till ett resort-armband 
  • Bor du i vår gästhamn bor du ett stenkast från nöjesparken Daftöland. Inträde köps i entrén till parken
  • På Daftö finns flera restauranger. Pizzapanget ligger vid servicehus 6 och Restaurang Packhuset finns vid poolområdet. Fem dagar i veckan mellan vecka 25-33 genomförs kvällsunderhållning i Packhuset. Därefter kan du uppleva underhållning på helgerna. Läs mer om Packhuset och boka bort här. 

Pris
Dygnspris (13:00-11:00) för båtplats med el och tillgång till servicehus 6 och wifi, 300 kr
Resort-band med tillgång till aktiviteter och entré till poolområdet, 100 kr per person och dygn

När du lagt till med båten går du upp till receptionen för att få ett gästhamnskort. Detta är kodat så du kommer in i servicehus 6. Om ni vill köpa till ett resort-armband för tillgång till aktiviteter och poolområde får ni även de via receptionen.

Brand, säkerhet och ordning
Det finns en grillplats lite längre bort på stranden som kan användas men i hamnen råder grillförbud. Kontrollera alltid gasolkök eller annan brandfarlig utrustning i båten och visa stor försiktighet med användandet av dessa vid vistelse i hamnområdet. Var noga med att släcka lampor, levande ljus osv. när ni lämnar båten. Utrustning för brandsläckning finns vid bryggfästet. Lugn och ordning ska råda hela dygnet. Tystnad mellan 24:00 och 07:00. Viktiga telefonnummer finns på en informationstavla vid Gästhamnen att ringa vid behov. 

Vanliga frågor:

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna från 15:00 och på campingtomterna från 13:00. Ordinarie utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00).

Är restaurangen öppen?

Restaurangens öppettider hittar du under "Äta". När restaurangen är stängd eller om du hellre föredrar en middag på tu man hand finns fina råvaror att inhandla i butiken som tillagas i stugan, husvagnen eller husbilen.

Vart kan jag hitta karta över området?

Vår karta över Daftö resort hittar du HÄR

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 6 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 200 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

Kan jag åka kollektivt mellan Strömstad och Daftö?

Det kan du! På västtrafiks hemsida eller i appen hittar du aktuella tider och resan tar mellan 7-11 minuter.

Finns det någon mängdrabatt att få när man bor mycket hos er?

Vi är medlemmar i Swecamp och där har vi en app där man kan samla bonusnätter. Ladda ner appen "Upplev Swecamp" i Appstore eller i Google Play och logga in med ditt campingkort och postnummer. Varje gång du bor på en anläggning i Swecamp kommer dina nätter automatiskt uppdateras i natten och efter den 9:e natten får du en bonusnatt till ett värde av 250 kr för campingnatt och 800 kr för en stugnatt.

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga ihop mat till hungriga magar.

Vad finns det för parkeringar?

Parkeringar finns vid varje stuga och bor du på campingtomt får du ställa en bil per hyrd campingtomt. Det finns även parkeringar vid receptionen för dig som besöker oss över dagen samt bredvid Daftöland, på andra sidan vägen.

Finns täcke och kudde i stugorna?

Täcke och kuddar finns till alla bäddar i stugorna. Sängkläder tar ni med själva eller så kan ni köpa till det i samband med att ni bokar boendet.