Ta båten till äventyret

Antal båtplatser
10
Maxstorlek
11 x 3.5 m
Hamndjup - minst 2 meter
Förtöjning - bommar
WiFi tillgängligt!
Nära till dusch & WC
Husdjur tillåtna

Spenderar du dina sommardagar på Västkusten bland kobbar och skär? Kombinera detta med piratäventyr, restaurangbesök och fartfyllda åk på nöjesparken Daftöland, lägg till i vår gästhamn i Strömstad och upplev ett äventyr bland tång, salt och pirater.

Här finns 10 båtplatser och du väljer själv om du vill hyra endast platser med el, wifi och tillgång till vårt fina servicehus 6 samt de aktiviteter på resorten som ingår i boendpriset. 

Du kan boka en plats i gästhamnen hos oss på Daftö i Strömstad via Dockspot.
Incheckning är tidigast 12:00 och utcheckning är senast 12:00. I priset för båtplatsen ingår tillgång till servicehus och wifi. Ett nyckelkort till dörrarna får du när du lagt till båten och checkat in i receptionen.

Gästhamnen på Daftö i Strömstad kan du lägga till med båt på upp till 11 m (30-34 fot) lägga till. Bommarna är 8 meter långa och alla platser har ett djup på minst 2 meter. Mellan bommarna är det ca 4,5 meter.

Våra faciliteter i gästhamnen, 5 km söder om Strömstad

  • Toaletter och duschar, kök med diskmaskin och matplats finns i servicehusen, servicehus nr 6 är det som ligger närmast gästhamnen.
  • Avgiftsbelagda tvättmaskiner och torktumlare finns i servicehus 6. Betalning sker med laddat Daftökort (korten laddas med pengar i receptionen)
  • En tömningsstation för portabel toalett (mottagning av toalettavfall från båtar med sugtömningsbehov finns i Strömstads gästhamn)
  • Wifi ingår, lösenord får du i receptionen
  • Bor du i vår gästhamn i Strömstad bor du ett stenkast från nöjesparken Daftöland. Inträde köps i entrén till parken
  • På Daftö finns flera restauranger. Pizzapanget ligger vid servicehus 6 och Restaurang Packhuset finns vid poolområdet. Läs mer om Packhuset och boka bord här. 

När du lagt till med båten går du upp till receptionen för att få ett gästhamnskort. Detta är kodat så att du kommer in i servicehus 6. Där finns duschar, bastu, full utrustat kök med diskmaskiner mm och fina platser att äta vid. 

Brand, säkerhet och ordning
Det finns en grillplats lite längre bort på stranden som kan användas. Kontrollera alltid gasolkök eller annan brandfarlig utrustning i båten och visa stor försiktighet med användandet av dessa vid vistelse i hamnområdet. Var noga med att släcka lampor, levande ljus osv. när ni lämnar båten. Utrustning för brandsläckning finns vid bryggfästet. Lugn och ordning ska råda hela dygnet. Tystnad mellan 24:00 och 07:00. Viktiga telefonnummer finns på gästhamnens informationstavla.