Till innehållet på sidan
/>/>
Bo på daftö

Säsongscamping på Daftö

Vi har närmare 350 säsongsplatser på Daftö och det är många som väljer att hyra säsongsplats och säsongscampa hos oss, både med husvagn och med husbil. Kanske är det något för dig också? I så fall hälsar vi dig välkommen till gemenskapen. Tillsammanstid är något vi värderar högt.

Att säsongscampa på Daftö Resort i Strömstad

Varför Daftö? Många av våra gäster har valt just Daftö för den höga standarden på alltifrån servicehusen till servicen och närheten till havet och skogen. Våra aktiviteter som äventyrsgolf, vandringsleder och grillplatser vid både hav och skogsområden, padel, poolområde, nöjesparken Daftöland, båtturer, piratledda aktiviteter under sommaren och bryggbastu att hyra.

Vi har även generösa öppettider i reception och flera restauranger med varierade öppettider över året. Som säsongsgäst kan du även hyra båtplats för att ta dig ut på Kosterhavet.

Säsongscamping med husvagn

Här kan du säsongscampa med husvagn under två säsonger, vinter (15/9-1/5) och sommar (1/5-15/9). Har du en plats under en av perioderna så har du förtur till fortsättning och eventuellt byte av plats.

Säsongscamping med husbil

Säsongscamping med husbil passar dig som vill ha din husbil på ett och samma ställe i en längre period. Du kan komma och åka som du vill eller låta husbilen stå. Du har närheten till havet, vandringsleder och kan njuta av tystnaden och lugnet som Daftö erbjuder under vår, höst och vinter.

Båtplats för säsongsgäster

Du som hyr en säsongsplats hos oss under sommaren har även möjlighet att hyra en båtplats för att enkelt och smidigt ta dig ut på Kosterhavet, en fantastik och unik skärgård.

Två campingområden med säsongsplatser

Säsongscamping i Norrviken

Norrviken passar dig som älskar havet och naturen men som samtidigt vill ha nära till sommarens puls och aktiviteter. Här har du nära till nyrenoverade Servicehus 6 med duschar, toaletter och bastu. Utanför servicehuset finns en CamperClean där du enkelt och smidigt kan tömma latrinen.

Bredvid servicehuset finns en stor lekplats, biltvätt, en mindre lekplats och lite längre bort en aktivitetsplan samt vandringsleder och utegym. Går du istället ner mot havet hittar du en mindre strand, gästhamn och en bryggbastu.

Även om området på Daftö är stort finns allt inom en kort promenad. Hälsa på fler av säsongsgästerna på Söderviken där du hittar den större stranden. Mellan Norrviken och Söderviken finns vår reception med generösa öppettider, restauranger, butik och Nöjesparken Daftöland.

Säsongscamping i Söderviken

Söderviken ligger på Daftös sydligaste breddgrader, ett område som uppskattas av dig som vill komma bort från sommarens puls och aktiviteter. Många tomter har havsutsikt och nära till den största av Daftös två stränder. Ni bor mer avskilt och behöver ta er över en väg för att komma till det resterande området med pool, reception, butik och restauranger.

Som säsonsgäst i Söderviken har du närhet till två servicehus, nummer 2 och 4, beroende på vart i området du bor. Servicehus 2 är det största på Söderviken och där finns tvättmöjligheter, toaletter och duschar även familjerum och bastu. Utanför servicehuset finns en större lekplats och en mindre lekplats hittar du närmare servicehus 4. I servicehus 4 finns också tvättmöjligheter, duschar och toaletter.

Passar Norrviken eller Söderviken dig bäst?

Välkommen att kontakta oss

Söker du mer information, har frågor eller vill du ha hjälp att hitta hem till rätt plats för dig? Vi tipsar och hjälper dig gärna!

Till toppen på sidan