Panoramabild av poolområdet på Daftö Resort

About Daftö

Daftö är en boendeanläggning som ligger nära det mysiga kustsamhället Strömstad på Västkusten. Vi är kända för att erbjuda våra gäster en härlig familjesemester med roliga barnaktiviteter och en charmig kapartvist. Dessutom har vi en konferensbyggnad som kan ta emot upp till 80 personer året om, wellnessavdelning med jacuzzi och bastu samt flertalet aktiviteter. Det vill säga, vi har något för alla!

Anläggningen är öppen året runt och har kapacitet för ca 3000 övernattande gäster. Vi har 130 toppmoderna stugor med 550 bäddar och plats för 650 husvagnar, husbilar och tält. Vi är 27 helårsanställda och under sommaren arbetar det ytterligare drygt 120 personer hos oss.

Daftö Resort tillhör Swecamp, Sveriges största kedja av anläggningar för camping och utomhusupplevelser. Hos oss bor och lever du i naturnära miljöer som ger ny energi och minnesvärda stunder tillsammans. Vi vill vara en del av din utomhusupplevelse och vill att du återkommer hit oavsett om du är hos oss som semesterfirare, livsnjutare eller konferensgäst.

Vision
Daftö Resort skapar upplevelser i världsklass.

Affärsidé
Våra gäster väljer oss när de vill komma bort från vardagen och göra något tillsammans. De har höga krav på upplevelsen, boendet, omgivningen och värdskapet. Vi välkomnar barnfamiljer, vuxna utan barn, företag, organisationer och föreningar som värderar upplevelser och sin tid högt.