Daftökampen

Kanske har du sett Robinson, Mästarnas Mästare eller Farmen? Daftökampen är dessa tävlingar på Daftö-way som du upplever tillsammans med familjen eller med kollegorna! En teambuildingaktivitet att minnas och prata länge om i lunchrummet framöver. 

Ni kan uppleva Daftökampen som en fristående aktivitet eller som en del i er konferens. Ett familjeäventyr att minnas.

Ni delas upp i mindre lag och tävlar som pirater eller som kapare. För att tagga upp ordentligt innan start får ni med er ansiktsfärg och lagband. Kanske kan en lagramsa kan vara det som i slutändan blev den viktigaste pusselbiten som tar ert lag till seger? En karta hjälper er att hitta fram till de olika utmaningarna. Vid varje utmaning finns instruktioner för hur utmaningen går till och vem eller vilka inom laget som ska utföra uppdraget.

Grenarna ni utför sätter både kroppen och knoppen på prov. När ni är klara har ni upplevt en promenad på ca 3 km med sex stycken utmaningar längs vägen. Utmaningarna kan vara alltifrån kluriga pussel till plankan, gissa volym och bygga stentorn.

På Daftö kan ni uppleva teambuildande aktiviteter, möten i fina konferensrum, fika, lunch och middag. Kom hit över dagen eller bo över vi våra fina stugor alternativt hyr hela Pirathotellet (12 rum) för att samla gruppen. Möjligheterna är många och vi hjälper er gärna att komma med förslag på konferensupplevelse som passar er. 

Kontakta oss