Testa på campinglivet med MyCamper

För dig som vill testa på campinglivet och utforska om det kan vara något för dig. Och för dig som vill få in lite extra inkomst (och plats på uppfarten) när du själv inte är iväg med husvagnen eller husbilen.

Vi har startat ett samarbete med MyCamper, en förmedlare där du kan hyra husvagnar och husbilar från privatpersoner nära dig. MyCamper är den största plattformen i Skandinavien och Schweiz för privatpersoner som vill hyra ut sina husvagnar och husbilar.

Privatpersoner kan hyra ut sina fordon säkert och enkelt samtidigt som personer som vill testa på campinglivet har möjlighet att välja mellan över 5000 olika fordon för en härlig campingupplevelse.

Hyr husvagn eller husbil

Vi har startat ett samarbete med MyCamper, en förmedlare där du kan hyra husvagnar och husbilar från privatpersoner nära dig.

För dig som vill testa på campinglivet och utforska om det kan vara något för dig. Och för dig som vill få in lite extra inkomst (och plats på uppfarten) när du själv inte är iväg med husvagnen eller husbilen

Hyr husvagn › Hyr husbil › Boka campingtomt och semesterupplevelsen på Daftö ›

Hyr ut, dela campingglädjen och tjäna pengar på samma gång

Visste du att under den tiden du lämnar din husbil eller husvagn stillastående på sommaren, går du potentiellt miste om flera tusen kronor i veckan? Varför inte ge någon annan chansen att njuta av ett äventyr?

Det går snabbt och enkelt att registrera sig på hemsidan och att börja ta emot bokningsförfrågningar. Tjänar du inga pengar så kostar det heller ingenting - så med andra ord skadar det verkligen inte att testa!

Läs mer om att hyra ut husbilen eller husvagnen ›

Fem fördelar med att hyra genom MyCamper

  1. Heltäckande försäkring – Koppla av på din semester, MyCamper har en heltäckande försäkring som täcker upp till 1,5 miljoner.

  2. De finns där om något händer, både med support och väghjälp. MyCamper har en egen väghjälp som hjälper dig dygnet runt om något skulle hända längst med vägen. De har också en support du kan ringa, de hjälper dig att försöka lösa alla slags problem som kan tänkas dyka upp.

  3. Säkra betalningar – När du hyr genom MyCamper får du tillgång till deras säkra betalningssystem. De är en opartisk mellanhand för både deposition och hyra.

  4. Njut av det härligaste med husvagn och husbil – själva campingsemestern!
    Du sparar både tid, förvaring och andra praktiska saker man behöver hantera när man äger ett fordon själv.

  5. MyCamper samlar ihop lediga husbilar och husvagnar i hela Sverige, det gör det enkelt för dig att hitta rätt fordon för din resa, även under högsäsong. Dessutom kan du kan testa både campinglivet och olika modeller av boende för att hitta just din favorit.

Campingtomter för husbil och husvagn

På Daftö finns campingtomter för både husvagn och husbil i flera olika storlekar. I boendepriset ingår ett stort aktivitetsprogram under sommaren och skollov. På resorten finns alla de bekvämligheter du kan önska dig - butik, restaurang med underhållning, stränder, poolområde, servicehus, CamperClean för smidig tömning, påfyllning av vatten osv.

På hela området kan du surfa fritt genom vårt wifi och får du inte nog av äventyren på resorten finns den egna nöjesparken Daftöland. 

Boka campingtomt här ›

Bra att veta för dig som hyr för första gången

Har du funderingar kring hastighetsbegränsningar, vad som gäller beroende på vikten på din husvagn eller husbil, eller saker som är bra att tänka på när du ska vintercampa för första gången? På husbil.se och husvagn.se finns flera artiklar för dig som vill lära dig mer och få tips.  

Läs mer om husbil ›