Semestra med hund på Daftö

Alla skall med, till Daftö får du gärna ta med hunden.  Upplev naturen, upptäck nya platser och hitta på roliga aktiviteter tillsammans. 
Här finns det mycket att uppleva för hela familjen och där hunden trivs. 

Äventyr hela dagen

Boende för dig och din fyrbenta vän!

På Daftö Resort kan du välja vart du vill bo tillsammans med hunden. Här kan du bo i stuga, campingtomt med husvagn, husbil eller tält, du kan också lägga till med båten i gästhamnen. Om du vill bo i stuga har vi flera områden att erbjuda. Solhöjden, Piratbyn,  Saltbyn, Skogslyckan. Lägg till hundpaketet i bokningen, då finns hundskål, påse och hundben på plats också. Vill du bo nära stranden eller kanske nära restaurangerna? 

Boka boende här ›

Bad i hav

Självklart ska hunden vara med och bada! Under sommaren när det är som varmast kan det vara skönt för hunden att kunna svalka sig i vattnet. På Daftö finns det strand med stabil botten där hunden kan bestämma sitt egna tempo i vattnet. 

 

 

Hunddusch

Efter en lång och äventyrlig dag med bad och lek kan hunden behöva en dusch. På Daftö finns det såklart duschar för hundarna också. 

Vi tackar vår fantastiska nyduschade hundmodell Essie för bilderna.

 

Vandra med hund

Daftö är omgiven av härlig natur med gott om härliga promenadstigar. För dig som vill vandra med hund finns det flera korta och långa vandringsleder för dig och din hund. En kort vandringsled du och din fyrbenta vän borde vandra på är Kaparleden som har äventyrliga stopp längs vägen. En längre vandringsled vi rekommenderar är Naturleden där du kan uppleva strand, hav och skog i härlig kombination. 

Ta med hunden till Daftö

Både du och din hund är varmt välkomna till Daftö. Vi har flera stugtyper och platser där hunden kan vara med. Våra fina vandringsleder och naturnära läge passar perfekt för promenader med hunden. Vi erbjuder också hundduschar och det finns plats att bada på. Välkommen till hela familjen. 

 

Läs mer om boende här