Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Båttur till Skattkammarön

När avgår turen till Skattkammarön?

Torsdag v.25 och varje tisdag och torsdag i vecka 26-32 kl. 9:30

Pris för båtturen

Båtutflykten tar ca 2,5 timmar och kostar 200 kr per person

Bra att veta

Turen går från utflyktsbryggan på Söderviken. Begränsat antal platser så boka i god tid. Skattjakten är till fots, på stigar som inte är lämpade för exempelvis barnvagnar

Enligt sägnen har det gömts en skatt på en av öarna i skärgården. Följ med Daftöpiraterna ut på en spännande färd med båt till en öde ö för att försöka hitta den. Båten avgår från Daftös utflyktsbrygga och äventyret bokas via receptionen.

När kaptenen fört oss fram till ön är det dags att försöka hitta den gömda skatten. Vi går längs snåriga stigar och genomför kluriga uppdrag med olika svårighetsgrader som gör att vi alla måste samarbeta. Samtidigt får vi höra historier om piraternas spännande äventyr ute till havs. För att inte hamna i nöd tar vi med saft och bulle till alla yngre pirater och kaffe till de vuxna piraterna som vågat följa med. Med energi i kropp och knopp, och om vi slår våra huvuden ihop kan vi förhoppningsvis hitta skatten. I så fall delar vi den broderligt och systerligt så alla får med sig en del av den hem.

Båtutflykten tar 2,5 timmar och kostar 200 kr per person. Turen går torsdag v25 och varje tisdag och torsdag i vecka 26-32.

Bokning av båtturen

Vi har begränsat antal platser så skynda dig att boka in dig och din familj genom att kontakta receptionen.

Ring receptionen Maila receptionen

Fler aktiviteter med pirater

På Daftö ingår ett stort aktivitetsutbud i boendepriset, både med och utan pirater. Kolla in kalendern för att se vad som genomförs under ditt besök hos oss. Dessutom hittar du ännu fler utomhusaktiviteter under Göra, som fler båtturer.

Till toppen på sidan