Koppla av i vårt spa

Värme, vatten och massage ger fina förutsättningar till att kunna koppla av.

I wellnessavdelningen på Daftö, 5 km söder om Strömstad, kan du låta vardagens bestyr rinna av i bastun eller njuta av att värmande vatten omsluter dig i jacuzzin. Här finns även loungemöbler att umgås tillsammans i, med utsikt över havet. 

Det som gör det hela extra lyxigt är att du och ditt sällskap disponerar hela avdelningen för er själva.

Vill ni kombinera bad i jacuzzi med bad i hav går det alldeles utmärkt. Här finns både strand, klippor och bryggor att bada ifrån. Lägg även till möjligheten att njuta av skaldjur och mycket annat gott i Restaurang Packhuset till kvällskvisten så förstår du nog att detta är en plats där du kan få smaka på det bästa västkusten har att erbjuda. 

Mat och dryck i Wellnessavdelningen
Beställ tilltugg och få fler sinnen att njuta. Vid önskemål ordnar vi en fruktbricka eller en Kaparbricka med ost, chark och andra delikatesser. Kaparbrickan kostar 450 kr och är anpassad för fyra personer. Meddela oss dina önskemål så gör vi allt vi kan för att tillgodose det. 

Du och ditt sällskap får ta med egen dryck in i wellnessavdelningen. Vill ni köpa ett glas vin, en öl eller en drink välkomnar vi er till Restaurang Packhuset som ligger i byggnaden intill. 

Boende i skärgården
Vira in dig i badrocken, gå barfota ner till havskanten och blicka ut över skärgården. Här är både upplevelserna och boendealternativen många. Barnvänligt, enkelt och billigt boende eller en exklusiv stuga perfekt för er som vill lyxa till det lite extra. Har du med eget boende finns många campingplatser att välja mellan.

Wellness weekend - ett erbjudande för två
Wellness weekend är ett paket framtaget för dig som vill lyxa till din helg med varma bad, tid tillsammans och njutning för kropp och själ.

I paketet ingår två övernattningar i stuga eller på campingtomt och ni har tillgång till wellnessavdelningen i två timmar där ni kan njuta av dryck och ett fat fyllt med frukt. I paketet ingår även frukostbuffé för båda dagarna och ni får låna badrockar under hela vistelsen. Priset för Wellness weekend är från 1680 kr för 2 personer. 

Fruktfat

Beställ ett fruktfat till wellnessen så får både kroppen, sinnet och smaklökarna njuta. Kontakta oss vid bokning för mer information. 

Kontakta oss för bokning

Privatpersoner 
Boka via mail: info@dafto.se
Boka via telefon: +46(0)526-26040
Pris: 550 kr för 2 timmar.
Kontakta oss för pris om ni vill hyra wellnessavdelningen under en längre tid. 

Företagsbokning 
Boka via mail: gruppbokning@dafto.se
Pris: Önskar du besöka wellnesavdelningen med kollegorna eller med samarbetspartners kostar wellnessavdelningen 1112 kr exkl. moms för upp till 10 personer, för 2 timmar. För extra person betalar du 50 kr exkl. moms. Priset inkluderar städ och handduk. 

Fruktfat

Beställ ett fruktfat till wellnessen så får både kroppen, sinnet och smaklökarna njuta. Kontakta oss vid bokning för mer information. 

Kontakta oss för bokning