Wellnessavdelning

Vår wellnessavdelning renoveras för ännu bättre wellnessupplevelser framöver. Tillsvidare kan wellnessavdelningen därför inte bokas. Vi meddelar när den är klar och tipsar tillsvidare om vår bryggbastu

Koppla av i vårt spa

Värme, vatten och massage ger fina förutsättningar till att kunna koppla av.I wellnessavdelningen på Daftö, 5 km söder om Strömstad, kan du låta vardagens bestyr rinna av i bastun eller njuta av att värmande vatten omsluter dig i jacuzzin. Här finns även loungemöbler att umgås tillsammans i, med utsikt över havet. 

Det som gör det hela extra lyxigt är att du och ditt sällskap disponerar hela avdelningen för er själva.

Vill ni kombinera bad i jacuzzi med bad i hav går det alldeles utmärkt. Här finns både strand, klippor och bryggor att bada ifrån. Lägg även till möjligheten att njuta av skaldjur och mycket annat gott i Restaurang Packhuset till kvällskvisten så förstår du nog att detta är en plats där du kan få smaka på det bästa västkusten har att erbjuda. 

Mat och dryck i Wellnessavdelningen

Beställ tilltugg och få fler sinnen att njuta. Vid önskemål ordnar vi en fruktbricka eller en Kaparbricka med ost, chark och andra delikatesser. Kaparbrickan kostar 350 kr och är anpassad för två till fyra personer. Är ni fler lägger ni till för 95kr per person. Meddela oss dina önskemål så gör vi allt vi kan för att tillgodose det. 

Du och ditt sällskap får ta med egen dryck in i wellnessavdelningen (men inga glasflaskor eller glas). 

Boende i skärgården

Vira in dig i badrocken, gå barfota ner till havskanten och blicka ut över skärgården. Här är både upplevelserna och boendealternativen många. Barnvänligt, enkelt och billigt boende eller en exklusiv stuga perfekt för er som vill lyxa till det lite extra. Bo i vårt nya Pirathotell eller ta med ert egna boende och välj en av många campingtomter.

Boka boende

Bo i Pirathotellet med stor uteplats, i en egen stuga eller i egen husbil, husvagn eller i båten i vår gästhamn. 

Till onlinebokningen

Kontakta oss

Boka boende

Bo i Pirathotellet med stor uteplats, i en egen stuga eller i egen husbil, husvagn eller i båten i vår gästhamn. 

Till onlinebokningen