Äventyrlig konferens på Västkusten

Välkomna till Daftö Resort för nya sätt att umgås, teambuilda och konferera på. Möjligheterna är många, och vi hjälper er gärna att sätta ihop ett förslag efter era önskemål.

Här på anläggningen är det tid tillsammans som är i fokus. Tid tillsammans i form av aktiviteter, boende, mat och nöjen. På och runtom Daftö Resort finns det en mängd olika aktiviteter som är lämpade för både små och stora grupper.

Utomhusaktiviteterna är många. Ta er ut i naturen för en "walk and talk" eller välj till en aktivitet som räktrålning, arrendera nöjesparken Daftöland eller Restaurang Packhuset för matlagning tillsammans. Mat, underhållning och era stunder tillsammans blir ankaret för er resa till Daftö Resort.

Om er vistelse sträcker sig över en eller flera dagar bor ni i våra fina stugor med hotellstandard. Vill ni ha det extra lyxigt och bekvämt går det att hyra hela Pirathotellet med 12 rum för att samla hela gruppen.

Inspireras av förslagen på aktiviteter och upplägg nedanför eller kontakta oss så berättar vi om möjligheterna för er grupp.

Därför ska ni välja Daftö Resort

Modern anläggning för alla sällskap

Daftö Resort älskar att ta emot stora såväl som mindre sällskap. Anpassa ert besök på anläggningen och välj mellan olika typer av boende. Stugor med hotellstandard? Eller samla hela gruppen i Pirathotellet?

Ät på vår restaurang, koppla av i spahuset och ha roligt tillsammans i vårt moderna konferenscenter.

Ordet tråkigt existerar inte här

Äventyr brukar stå på den dagliga agendan under en vistelse hos oss. Det är svårt att inte ha roligt på Daftö Resort.

Varva era möten med Daftöland, räktrålning, padel, matlagning i vår restaurang Packhuset och mycket annat. Självklart kan vi anpassa aktivitetspaket åt er.

Vägg i vägg med hav & natur

Vår anläggning ligger i ett vackert och saltstänkt skärgårdslandskap, med gångavstånd till hav, skog, klippor och stränder. 

Om inte den natursköna omgivningen är reseanledning nog ligger Strömstad bara 10 minuter bort. Låt Västkusten bli ankaret som inspirerar och stärker gruppen.

Våra lokaler

Förslag på innehåll och pris

Med en energigivande natur, fina stugor, nyrenoverade konferenslokaler, stor restaurang och aktiviteter som svetsar samman gruppen finns oändliga möjligheter till en minnesvärd konferens på Väskusten hos oss.

Här nedan ger vi dig tre alternativ. För att skräddarsy ett upplägg för er grupp är du välkommen att ta kontakt med oss. 

Vi hjälper dig planera er vistelse

Vi heter Louise och Junie och är era kontakter för grupp och konferens här på Daftö Resort. Från idé till genomförande och uppföljning. Vi hjälper er gärna att skräddarsy ett upplägg som passar för just er.