Klassresa med övernattning och äventyr

Varje år tar vi emot skolklasser till Daftö Resort, både från Sverige och Norge. Kan det vara så att ni gör ett studiebesök på Västkusten och behöver boende? Eller är det bara så att ni vill komma bort och ha en rolig resa ihop? Oavsett vad anledningen är så utlovar vi ett äventyr för hela skolklassen under er vistelse.

 

Därför ska ni välja Daftö Resort

Enkelt att hålla ihop

Att resa med en skolklass innebär att hålla koll på en stor grupp. Hos oss finns allt samlat, med gångavstånd mellan alla faciliteter och platser där aktiviteter kan utföras.

Vill ni tar er utanför anläggningen finns det goda möjligheter för det också.

Färdiga upplevelsepaket

Ett besök är inte komplett utan att ha tagit del av våra härliga och piratinspirerade upplevelser.

Vi erbjuder olika typer av paket beroende på syftet med klassresan. Allt från båttur ut på Kosterhavet till döskallepaketet med krabbfiske och tävlingar i Daftökampen.

Roliga studiedagar

Varför inte kombinera nytta med nöje? En anledning att besöka vår anläggning kan vara i samband med ett studiebesök på någon närliggande plats.

Ett populärt resmål är Naturum där ni får lära er om marinbiologi på en mängd olika och interaktiva sätt.

Paket för skolresa

Vi har satt ihop några omtyckta paket som ni kan ta del av här nedanför. Alla paket är med helpension med övernattning i stuga. Alltifrån enkla och billiga stugor till stora och exklusiva. Maten och alla aktiviteter ingår i paketen.

Här är tre förslag på paket. Dessa gäller fram till 15/6 och från 15/8. Med andra ord de mest optimala veckorna att genomföra en klassresa till Daftö på. Kontakta oss för att skräddarsy ett upplägg för din klass.

Vi hjälper er planera klassresan

Vi heter Louise och Junie och är era kontakter för grupp och konferens här på Daftö Resort. Från idé till genomförande och uppföljning. Vi hjälper er gärna att skräddarsy ett upplägg som passar för just er. 


Klassresa på Västkusten

På Daftö Resort hittar ni mängder av olika äventyr för er klassresa på Västkusten. Genomför och delta i Daftökampen, besök nöjesparken Daftöland, fiska krabbor, bada i hav eller pool och avsluta dagen med på bastubryggan intill havet.

Vår anläggning ligger bara tio minuter från kuststaden Strömstad, där eleverna kan besöka olika sevärdheter och lära sig om stadens kultur och historia. Eller varför inte ta del av Kosterhavets nationalpark, som är fylld med spännande djur och växter.

En klassresa med övernattning till Strömstad och Daftö Resort är en möjlighet för eleverna att lära sig mer om Västkusten, och den natur som finns här. Samtidigt som ni kommer ha roligt tillsammans med alla aktiviteter på anläggningen.

Varmt välkommen att boka en klass- eller skolresa på Daftö Resort!