Konferens, kick-off och möten med salta upplevelser i kaparmiljö

Det är något speciellt med att konferera hos oss. Särskilt när man behöver stärka och inspirera en arbetsgrupp inför nya utmaningar. Kanske är det västkustens salta vindar som skapar samhörighet. 

Möjligheterna hos oss är många. Alltifrån ett möte i en av våra exklusiva stugor över en dag till en konferens som sträcker sig över flera dagar med övernattning, utomhusaktiviteter som räktrålning eller att arrendera nöjesparken Daftöland. Mat, underhållning och era stunder tillsammans förgyller kvällskvisten. 

För att minimera valen hjälper vi dig gärna att hitta rätt koncept för er grupp. Inspireras av förslagen på aktiviteter och upplägg här på hemsidan eller kontakta oss så berättar vi om möjligheterna för er grupp.

Välkommen till en energigivande konferens, teambuilding, möte eller kickoff i Strömstad drygt 1,5 timma från Göteborg
och knappt 1,5 timma från Oslo. 

 

Sommarerbjudande
Ta med kollegorna eller dina nuvarande eller framtida samarbetsparters till Daftö i sommar. I perioden 16/6-18/8 har vi ett sommarerbjudande som ger er 20% rabatt på halvdagskonferens och heldagskonferens.

Halvdagskonferens mellan kl 8:00-13:00 eller mellan 12:00-17:00. Priset för konferensrum, lunch och fika är 299 kr per person exkl. moms. Ord pris 373 kr exkl. moms.

Heldagskonferens mellan kl 8:00-17:00. Priset för konferensrum, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika är 362 kr per person exkl. moms. Ord pris 453 kr exkl. moms.

Erbjudandet gäller vardagar 18/6-17/8, kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Våra konferenspaket

Med en energigivande natur, fina stugor, nyrenoverade konferenslokaler, stor restaurang och aktiviteter som svetsar samman gruppen finns oändliga möjligheter till en minnesvärd konferens hos oss. Här nedan ger vi dig tre alternativ. För att skräddarsy ett upplägg för er grupp är du välkommen att ta kontakt med oss. 

Våra lokaler

Att vistas utomhus ökar kreativiteten och återhämtningsförmågan. Här kan du hålla ett möte inomhus eller med himlen som tak. Lokalerna tar emot upp till ca 80 personer och ni har tillgång till projektor, whiteboard, WiFi, pennor, block mm. I anslutning till lokalen finns godis, kaffe, te och frukt och maten serveras i Restaurang Packhuset. 

Jag hjälper dig planera er konferens

Jag heter Emma Kristoffersson och jag är din kontakt för grupp och konferens här på Daftö Resort. Från idé till genomförande och uppföljning. Jag hjälper dig gärna att skräddarsy ett upplägg som passar för just ditt företag. Hoppas vi hörs!