Konferens, kick-off och möten med salta upplevelser i kaparmiljö

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver stärka och inspirera en arbetsgrupp inför nya utmaningar. Kanske är det västkustens salta vindar som skapar samhörighet? 

Möjligheterna hos oss är många. Alltifrån ett möte i en av våra exklusiva stugor över en dag till en konferens som sträcker sig över flera dagar med övernattning, utomhusaktiviteter som räktrålning eller att arrendera nöjesparken Daftöland. Mat, underhållning och era stunder tillsammans förgyller kvällskvisten. 

För att minimera valen hjälper vi dig gärna att hitta rätt koncept för er grupp. Inspireras av förslagen på aktiviteter och upplägg här på hemsidan eller kontakta oss så berättar vi om möjligheterna för er grupp.

Välkommen till en energigivande konferens, teambuilding, möte eller kickoff i Strömstad drygt 1,5 timma från Göteborg och knappt 1,5 timma från Oslo.

 

Julshow med julbord och boende

Årets julfest på Daftö är en kväll att prata om och glädjas åt under en lång
tid framöver. Värmande glögg, goda läckerheter på julbordet, desserter för
alla smaker och en julshow som får julkänslan att infinna sig på nolltid. 

Julshow med julbord kostar 575 kr per person exkl. moms. Julshow med julbord inklusive boende i stuga, frukost, bäddning och slutstäd kostar 1 200 kr exkl. moms.

Kontakta oss via nedanstående formulär för mer information, bokning eller för att få offert på att kombinera julbordet med konferens. 

Läs mer om "Julshow med julbord" här. 

Våra konferenspaket

Med en energigivande natur, fina stugor, nyrenoverade konferenslokaler, stor restaurang och aktiviteter som svetsar samman gruppen finns oändliga möjligheter till en minnesvärd konferens hos oss. Här nedan ger vi dig tre alternativ. För att skräddarsy ett upplägg för er grupp är du välkommen att ta kontakt med oss. 

VI HAR AKTIVITETER FÖR ALLA SORTS MÖTEN

Förstärk upplevelsen med ett oförglömligt minne i form av en aktivitet utöver det vanliga. På Daftö kan vi vara flexibla med våra aktiviteter och har möjlighet att skapa det lilla/stora extra för er grupp. Välj en aktivitet för teambuilding, ett njutar-paket i form av en lyxigare frukost serverad på bryggan, en galen piratmiddag där alla får sin egen piratoutfit eller något av våra nedanstående val. Hos oss är det mesta möjligt! Berätta för oss vad ni vill uppnå och vi genomför!

Våra lokaler

Att vistas utomhus ökar kreativiteten och återhämtningsförmågan. Här kan du hålla ett möte inomhus eller med himlen som tak. Lokalerna tar emot upp till ca 80 personer och ni har tillgång till projektor, whiteboard, WiFi, pennor, block mm. I anslutning till lokalen finns godis, kaffe, te och frukt och maten serveras i Restaurang Packhuset. 

Vi hjälper dig planera er konferens

Vi hjälper dig gärna att skräddarsy ett upplägg som passar din grupp. Ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret eller maila gruppbokning@dafto.se.