Konferens, kick-off och möten med salta upplevelser i kaparmiljö

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver stärka och inspirera en arbetsgrupp inför nya utmaningar. Kanske är det västkustens salta vindar som skapar samhörighet? 

Möjligheterna hos oss är många. Alltifrån ett möte i en av våra exklusiva stugor över en dag till en konferens som sträcker sig över flera dagar med övernattning, utomhusaktiviteter som räktrålning eller att arrendera nöjesparken Daftöland. Mat, underhållning och era stunder tillsammans förgyller kvällskvisten. 

För att minimera valen hjälper vi dig gärna att hitta rätt koncept för er grupp. Inspireras av förslagen på aktiviteter och upplägg här på hemsidan eller kontakta oss så berättar vi om möjligheterna för er grupp.

Välkommen till en energigivande konferens, teambuilding, möte eller kickoff i Strömstad drygt 1,5 timma från Göteborg och knappt 1,5 timma från Oslo. Vår bästa tid är nu!

Show med julbord

Restaurang Packhuset serverar goda, väldoftande och hemlagade
läckerheter. På scenen står våra artister, de bjuder på en stämningsfull
show som garanterat får julkänslan att infinna sig. Årets julfest på Daftö
är en kväll att prata om och glädjas åt i lunchrummet framöver. 

Datum
29/11, 30/11, 6/12, 7/12, 13/12 och 14/12

Pris och bokning
Show med julbord, 695 kr per person (inkl. moms)
Show med julbord samt övernattning i stuga inkl. frukost, bäddning och slutstäd, 1 345 kr/person (1 200 kr exkl. moms)
Maila gruppbokning@dafto.se eller ring +46(0)526-260 40 för bokning.

Våra konferenspaket

Med en energigivande natur, fina stugor, nyrenoverade konferenslokaler, stor restaurang och aktiviteter som svetsar samman gruppen finns oändliga möjligheter till en minnesvärd konferens hos oss. Här nedan ger vi dig tre alternativ. För att skräddarsy ett upplägg för er grupp är du välkommen att ta kontakt med oss. 

VI HAR AKTIVITETER FÖR ALLA SORTS MÖTEN

Förstärk upplevelsen med ett oförglömligt minne i form av en aktivitet utöver det vanliga. På Daftö kan vi vara flexibla med våra aktiviteter och har möjlighet att skapa det lilla/stora extra för er grupp. Välj en aktivitet för teambuilding, ett njutar-paket i form av en lyxigare frukost serverad på bryggan, en galen piratmiddag där alla får sin egen piratoutfit eller något av våra nedanstående val. Hos oss är det mesta möjligt! Berätta för oss vad ni vill uppnå och vi genomför!

Våra lokaler

Att vistas utomhus ökar kreativiteten och återhämtningsförmågan. Här kan du hålla ett möte inomhus eller med himlen som tak. Lokalerna tar emot upp till ca 80 personer och ni har tillgång till projektor, whiteboard, WiFi, pennor, block mm. I anslutning till lokalen finns godis, kaffe, te och frukt och maten serveras i Restaurang Packhuset. 

Jag hjälper dig planera er konferens

Jag hjälper dig gärna att skräddarsy ett upplägg som passar din grupp. Ta kontakt med mig genom att fylla i formuläret eller maila gruppbokning@dafto.se.