Kick-off och Konferens på Västkusten

Välkomna till Daftö i Bohuslän för nya sätt att umgås, konferera och teambuilda. Här är möjligheterna många och vi hjälper dig gärna att sätta ihop ett förslag utefter era önskemål. 

Sträcker sig konferensen över flera dagar kan ni bo i våra fina stugor med hotellstandard eller hyr hela Pirathotellet med 12 rum för att samla gruppen. 

Utomhusaktiviteterna är många. Ta er ut i naturen för en "walk and talk" eller välj till en aktivitet som räktrålning, arrendera nöjesparken Daftöland eller Restaurang Packhuset för matlagning tillsammans. Mat, underhållning och era stunder tillsammans förgyller kvällskvisten. 

Inspireras av förslagen på aktiviteter och upplägg här nedanför eller kontakta oss så berättar vi om möjligheterna för er grupp. 

Det är något speciellt med konferens på Västkusten och Bohuslän. Särskilt när man behöver stärka och inspirera en arbetsgrupp inför nya utmaningar. Kanske är det västkustens salta vindar som skapar samhörighet? Läs mer om konferensmöjligheterna i Bohuslän och varför en sådan är svårslagen.  

Välkommen till en energigivande kick-off, teambuilding, möte eller konferens på Daftö, drygt 1,5 timma från Göteborg och knappt 1,5 timma från Oslo. 

Våra konferenspaket

Med en energigivande natur, fina stugor, nyrenoverade konferenslokaler, stor restaurang och aktiviteter som svetsar samman gruppen finns oändliga möjligheter till en minnesvärd konferens på Väskusten hos oss. Här nedan ger vi dig tre alternativ. För att skräddarsy ett upplägg för er grupp är du välkommen att ta kontakt med oss. 

VI HAR TEAMBUILDING-AKTIVITETER FÖR ER KONFERENS PÅ VÄSTKUSTEN

Förstärk upplevelsen med ett oförglömligt minne i form av en teambuilding-aktivitet utöver det vanliga. På Daftö kan vi vara flexibla med våra aktiviteter och har möjlighet att skapa det lilla/stora extra för er grupp. Välj en aktivitet för teambuilding, ett njutar-paket i form av en lyxigare frukost serverad på bryggan, en galen piratmiddag där alla får sin egen piratoutfit eller något av våra nedanstående val. Hos oss är det mesta möjligt! Berätta för oss vad ni vill uppnå och vi genomför!

Allt för en lyckad konferens på Västkusten!

Våra lokaler

Att vistas utomhus ökar kreativiteten och återhämtningsförmågan. Här kan du hålla ett möte inomhus eller med himlen som tak. Lokalerna tar emot upp till ca 80 personer och ni har tillgång till projektor, whiteboard, WiFi, pennor, block mm. I anslutning till lokalen finns godis, kaffe, te och frukt och maten serveras i Restaurang Packhuset. 

Vi hjälper dig planera er konferens i Västkusten

Vi hjälper dig gärna att skräddarsy ett upplägg som passar din grupp. Ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret eller maila gruppbokning@dafto.se.