Salta upplevelser i kaparmiljö

Det är något speciellt med att konferera hos oss. Särskilt när man behöver stärka och inspirera en arbetsgrupp inför nya utmaningar. Kanske är det västkustens salta vindar eller den skiftande färgen på himlen som skapar samhörighet. Kanske är det de storslagna vyerna som får människor att växa tillsammans. Konferera mitt bland saltstänk, kapare och tång i Bohusläns vackra skärgård.

Möjligheterna hos oss är många. Alltifrån ett möte i en av våra exklusiva stugor över en dag till en konferens som sträcker sig över flera dagar, med utomhusaktiviteter som räktrålning eller att arrendera nöjesparken Daftöland. Och med mat och underhållning till kvällskvisten. 

För att minimera valen hjälper vi dig gärna att hitta rätt koncept för er grupp. Inspireras av förslagen på aktiviteter och upplägg här på hemsidan eller kontakta oss genom knappen längst ner på denna sida så hör vi av oss till dig.

Välkommen till en energigivande konferens eller kickoff drygt 1,5 timma från Göteborg och knappt 1,5 timma från Oslo. 

Exempel på konferenspaket

Med en energigivande natur, fina stugor, nyrenoverade konferenslokaler, stor restaurang och aktiviteter som svetsar samman gruppen finns oändliga möjligheter till en minnesvärd konferens hos oss. Här nedan ger vi dig tre alternativ. För att skräddarsy ett upplägg för er grupp är du välkommen att ta kontakt med oss. 

Våra lokaler

Att vistas utomhus ökar kreativiteten och återhämtningsförmågan. Här kan du hålla ett möte inomhus eller med himlen som tak. Lokalerna tar emot upp till ca 80 personer och ni har tillgång till projektor, whiteboard, WiFi, pennor, block mm. I anslutning till lokalen finns godis, kaffe, te och frukt och maten serveras i Restaurang Packhuset. 

Jag hjälper dig planera er konferens

Jag heter Emma Kristoffersson och jag är din kontakt för grupp och konferens här på Daftö Resort. Från idé till genomförande och uppföljning. Jag hjälper dig gärna att skräddarsy ett upplägg som passar för just ditt företag. Hoppas vi hörs!