Till innehållet på sidan
/>/>
12 mars 2021

Semester för familjen som spelar padel

För många har padel blivit ett nyvunnet och älskat intresse. Ledig tid går till att spela både seriespel och vänskapsmatcher med vänner och med sin partner. Vad passar då bättre än att välja en semesterdestination med möjlighet till padelspel?

Även om du inte reser med flera padelentusiaster är det lätt att hitta nya motståndare och skapa nya bekantskaper på plats eller genom matchi.se.

Det är kanske inte alla i familjen som spelar padel och då är det viktigt att det finns något för alla. En semester på en resort som erbjuder flera olika aktiviteter för både barn och vuxna blir rolig för hela familjen. Du kan självklart varva padel med härliga bad och goa stunder på balkongen.

Aktiv semester med padel och barnaktiviteter

För många är det viktigt att barnen kan röra sig fritt och säkert på egen hand på området. En barnvänlig resort med aktiviteter för både vuxna och barn gör att semestern blir både rolig och avslappnande.

För den aktiva familjen bör det finnas bland annat löparspår, utegym och härliga bad som komplement till padelbanorna.

Eget boende intill padelbanor och utomhusaktiviteter

I rådande tid är ett eget boende att rekommendera. Genom att bo i egen stuga, husvagn, husbil eller båt sköter du din egna matlagning och kan förbereda det mesta inför resan. En sommarsemester som erbjuder padel och gott om utomhusaktiviteter för alla i familjen bokas när det äntligen blir mer ledig tid och fler möten i boxen.

Välkomna att bo på Daftö Resort som gör det både spännande för barnen och avslappnande för föräldrarna!

Till toppen på sidan