På plats på Daftö

Varmt välkomna till Daftö Resort! Nu börjar äventyret, här hittar du all information för dagarna hos oss. Här finns också länkar för att boka bord i restaurangen, till vår underhållning och frukosttid tex. 

For English version, press here. 

Aktuellt just nu

Hitta fram till ditt boende

På Daftö finns 130 stugor och 850 campingtomter. Checkar du in i receptionen hjälper vi dig hitta platsen men det kan finnas lägen där du själv behöver hitta fram till rätt plats. På sidan du kommer till om du trycker på länken hittar du en karta som kan tryckas upp som pdf och zoomas in på. Självklart är det bara att kontakta receptionen eller någon av oss som jobbar här om du inte skulle hitta hitta. Receptionen nås på +46(0)526-26040.

Fritt-WIFI för dig på Daftö

Självklart har vi Wifi! Du kan koppla upp dig till vårt nätverk välj DaftoGuest, oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "piraterna".

Parkering och elbilsladdning

Nytt för 2022 är att vi byggt nya laddstolpar för elbilar. Dessa finns intill konferensbyggnaden och betalas via appen Easypark. Områdeskoden är 71700. Priset per kw är 5:- + 15:- per timme i parkeringsavgift. Laddningsstationen kan ladda max 22 kw per timme beroende på hur många bilar som laddas samtidigt.

Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare. Laddning via stugans eluttag eller via campingtomtens elstolpe är alltså förbjudet.

När bilen är fulladdad får den stå kvar, till en kostnad på 15:- per timme. Bilar som inte laddas kan också få stå på denna parkering till samma pris. Då registreras zon 71698.

Har man inte behov av elladdning finns fler parkeringsplatser vid receptionen och bredvid Daftöland. 

 

 

Tider & telefonnummer

Receptionens öppettider
Behöver du komma i kontakt med receptionen är du välkommen in till oss eller så når du oss på +46(0)526-26040, via chatten på dafto.se eller maila info@dafto.se. Mellan 24:00-07:00 skall det vara tyst på anläggningen. Tryck på länken nedan för att se receptionens öppettider.

Andra viktiga telefonnummer
Sjukvårdsupplysningen 1177
Jour (när receptionen är stängd) +46 (0)526-688 79 
Taxi Strömstad; 0526-122 00
Nattvakt +46 (0)526-688 75
Taxi +46 (0)526-122 00 (Pris till centrum 220kr)

Slutstädning av stuga

Har du köpt till slutstädning?
Då behöver du bara diska och slänga soporna. Har du hyrt sängkläder lägger du dessa innanför ytterdörren. Om du inte bokade slutstädning vid bokningstillfället men ångrade dig kan du kontakta receptionen och välja till detta fram till en dag innan avresa.

Har du inte köpt till slutstädning?
Tryck på "Läs mer" för att se vad som då behöver göras innan du checkar ut.

 

Kök – rengör spis, ugn och micro. Töm kyl, frys och torka rent in- och utvändigt. Diskbänk, kakel ovan diskbänk, skåpsluckor och lådor torkas rent/ur. Soppåsar tas ur och sopkärl rengörs.
Badrum – Toalettstol, handfat och duschen görs rent i och runt om. Badrumsskåp, spegel och hyllor torkas av.
Golv och möbler – Alla golvytor dammsugs och våttorkas av. Stolar, bord, TV och trappräcken ses över och dammas eller torkas av. Soffor och sängar städas.
Tänk på – Titta igenom boendet så att inget är kvarglömt. Se till att dörrar och fönstren är stängda och låsta. Släng alltid soporna, töm diskmaskinen.

Hyr cykel om du inte har med egen

Har du inte med dig en egen cykel så kan du hyra en på plats. Det finns av vår samarbetspartner cykel och salt, MTB-cyklar som kan hyras för att uppleva äventyret på två hjul. Cykla ut till öarna, eller prova MTB-cykling på våra nya leder i nivå blå och röd. Bortanför aktivitetsplanen finns även flowbanor för dig som vill utmana dig i kurvor och gupp. 

Hyr MTB-cykel här.

Bryggbastu

Värme och hav ger fina förutsättningar till att kunna koppla av. Just nu renoveras wellnessavdelningen med bastu och jacuzzi för att kunna erbjuda ännu bättre avkopplande stunder framöver. Tills dess rekommenderar vi vår Bryggbastu med havsbad - en härlig plats att vara på, speciellt nu denna tid då du kan uppleva Mareld om du har tur. 

In- och utcheckning

Välkommen att checka in på campingtomt från kl.13:00 och till stuga och hotell från kl.15.00. 
För utcheckning är det kl.11.00 som gäller för alla boendeformer med undantag för om du valt till slutstädning av stuga, då sker utcheckning kl. 10:00.

Denna tiden på året kan vi ofta erbjuda tidigare incheckning och senare utcheckning. Kontaktar receptionen med dina önskemål.

 

Att göra i och kring Strömstad

Förutom äventyren på Daftö finns det mycket att göra i och kring Strömstad. Här är några tips från oss.