På plats på Daftö

Varmt välkomna till Daftö Resort! Nu börjar äventyret, här hittar du all information för dagarna hos oss. 

For English version, press here. 

Aktuellt just nu

Fritt-WIFI för dig på Daftö

Självklart har vi Wifi! Du kan koppla upp dig till vårt nätverk välj DaftoGuest, oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "piraterna".

Poolområde

Här finns tre pooler med piratskepp, vattenfall, vattenkanoner & rutschkana

För dig som bor hos oss finns det två bokningsbara pooltider, under dessa tider är det begränsat med antal besökare i poolen och du garanteras då en solsäng/solstol. Det finns också en öppen pooltid som inte behöver bokas och då inte heller har ett besökstak.  Bokningsbara pooltider är,
kl.10.00-13.00 och kl.13.30-16.30. 

Öppen pooltid 16.30-20.00

Priset är 25 kr per person över 3 år.
Barn under 3 år går in gratis. Som boende gäst loggar du in med ditt bokningsnummer och mailadress för att kunna boka till rätt pris. Boka på länken nedan. Du får digital biljett som du scannar i poolentrén.

Tider & telefonnummer

Receptionens öppettider
Måndag - Onsdag 08:00-18:00
Torsdag - Lördag 08:00-22:00
Söndag 08:00-20:00

Behöver du komma i kontakt med receptionen är du välkommen in till oss eller så når du oss på +46(0)526-26040, via chatten på dafto.se eller maila info@dafto.se.
Mellan 24:00-07:00 skall det vara tyst på anläggningen.

Andra viktiga telefonnummer
Sjukvårdsupplysningen 1177
Jour (när receptionen är stängd) +46 (0)526-688 79 
Taxi Strömstad; 0526-122 00
Nattvakt +46 (0)526-688 75
Taxi +46 (0)526-122 00 (Pris till centrum 220kr)

Butiken på daftö

Har ni glömt tandborsten hemma? Eller behöver godisförrådet fyllas på? Inga problem. I vår livsmedelsaffär hittar du det mesta. Från grillmiddagen till tältpinnar och allt däremellan. Här kan du också köpa färskt bröd på morgonen, nybryggt kaffe eller en latte att ta med. 
Butiken följer receptionens öppettider.

Slutstädning av stuga

Har du köpt till slutstädning?
Då behöver du bara diska och slänga soporna. Har du hyrt sängkläder lägger du dessa innanför ytterdörren. Om du inte bokade slutstädning vid bokningstillfället men ångrade dig kan du kontakta receptionen och välja till detta fram till en dag innan avresa.

Har du inte köpt till slutstädning?
Tryck på "Läs mer" för att se vad som då behöver göras innan du checkar ut.

 

Kök – rengör spis, ugn och micro. Töm kyl, frys och torka rent in- och utvändigt. Diskbänk, kakel ovan diskbänk, skåpsluckor och lådor torkas rent/ur. Soppåsar tas ur och sopkärl rengörs.
Badrum – Toalettstol, handfat och duschen görs rent i och runt om. Badrumsskåp, spegel och hyllor torkas av.
Golv och möbler – Alla golvytor dammsugs och våttorkas av. Stolar, bord, TV och trappräcken ses över och dammas eller torkas av. Soffor och sängar städas.
Tänk på – Titta igenom boendet så att inget är kvarglömt. Se till att dörrar och fönstren är stängda och låsta. Släng alltid soporna, töm diskmaskinen.

Vandringsleder och utegym

På Daftö finns massor av fina vandringsleder längs havet, vid klippor, stränder och i skogen. Vid aktivitetsplanen finns en karta där ni får en överblick över lederna. En av vandringslederna är lämnad för barnfamiljer, med hinder och balasgång längs vägen för en extra äventyrlig promenad. När ni går in i skogen i ena änden av aktivitetsplanen ser ni vårt utegym på vänster sida. 

Daftökampen

Har du sett Robinsson, Wild kids eller Mästarnas Mästare kanske? I Daftökampen utmanar du familjen eller andra motståndare i utmaningar för både knopp och kropp. Startkit med pannband och allt annat du behöver skaffar du i receptionen.

Mat med underhållning i helgen

Under Kristi Himmelsfärdshelgen kan du njuta av god mat, dryck och underhållning i Restaurang Packhuset.

Dessa tider kan du uppleva underhållningen: 

Underhållning torsdag 26/5 kl 20:30
Underhållning fredag 27/5 kl 20:30
Piratshow lördag 28/5 kl 17:30

Wellness & bryggbastu

Värme, vatten och massage ger fina förutsättningar till att kunna koppla av. I wellnessavdelningen på Daftö finns bastun, värmande vatten som omsluter dig i jacuzzin och mysiga loungemöbler. Du hittar också värmen i vår vedeldade bryggbastu med utsikt över Daftös vackra skärgård. Boka via receptionen.

Boka våra Frukostbuffé

Vakna upp och gå rakt till serverad frukost. Vår frukostbuffé står uppdukad från kl.8.00-10.30 varje dag. Buffén kostar 99kr för vuxen och 59kr för barn och den är gratis för barn upp till tre år. Förbeställ gärna frukosten via receptionen. Frukosten serveras i Packhuset. 

Smygöppning på Daftöland 26-28/5 & 4-5/6

Den stora säsongsöppningen av nöjesparken Daftöland är den 18 juni, men redan till Kristi Himmelsfärd och Pingst kör vi smygpremiär! På Daftöland finns attraktioner, spel, matställen och pirater. Ett fartfyllt äventyr! Läs mer om Daftöland och köp dina entrébiljetter via länken nedan.

In- och utcheckning

Välkommen att checka in på campingtomt från kl.13:00 och till stuga och hotell från kl.15.00 (alla dagar utom söndagar då är incheckningen enligt avtal). För utcheckning är det kl.11.00 som gäller för alla boendeformer med undantag för om du valt till slutstädning av stuga, då sker utcheckning kl. 10:00.

Om du vill uppleva fler äventyr även efter utcheckning kan ni parkera bilen på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna vid receptionen eller på den större parkeringen vid Daftöland, på andra sidan vägen.