På plats på Daftö

Varmt välkomna till Daftö Resort! Nu börjar äventyret, här hittar du all information för dagarna hos oss. Här finns också länkar för att boka bord i restaurangen, till vår underhållning och frukosttid tex. 

For English version, press here. 

Aktuellt just nu

Hitta fram till ditt boende

På Daftö finns 130 stugor och 850 campingtomter. Checkar du in i receptionen hjälper vi dig hitta platsen men det kan finnas lägen där du själv behöver hitta fram till rätt plats. På sidan du kommer till om du trycker på länken hittar du en karta som kan tryckas upp som pdf och zoomas in på. Självklart är det bara att kontakta receptionen eller någon av oss som jobbar här om du inte skulle hitta hitta. Receptionen nås på +46(0)526-26040.

Fritt-WIFI för dig på Daftö

Självklart har vi Wifi! Du kan koppla upp dig till vårt nätverk välj DaftoGuest, oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "piraterna".

Boka våra Frukostbuffé

Vakna upp och gå rakt till serverad frukost. Vår frukostbuffé står uppdukad från kl.8.00-10.30 varje dag. Buffén kostar 129kr för vuxen och 79kr för barn och den är gratis för barn upp till tre år. Förbeställ gärna frukosten via receptionen då kostar den istället 119kr för vuxen och 69kr för barn. Gäller vid förbokning senast 24h innan. Frukosten serveras i Packhuset. 

Köp din biljett till Daftöland öppet varje dag 18/6-14/8

Nöjesparken är öppen varje dag kl 11-18 fram till och med 14 augusti. Därefter öppet 11-17 de resterande lördagarna i augusti. På Daftöland finns attraktioner, spel, matställen och pirater. Ett fartfyllt äventyr! Läs mer om Daftöland och köp dina entrébiljetter inför besöket via länken nedan.

Få besök av en Pirat

Äventyrligt besök till ditt boende. 
Nu kan du boka in en pirat som kommer hem till dig. Kanske vill du fira något eller någon lite extra? Piraten har också med sig en liten present.

Stort aktivitetsutbud

På Daftö kan du göra precis så mycket eller så lite du vill.  I kalendern hittar du de aktiviteter som är tidssatta och du kan se vart samlingsplatsen är. Yoga på stranden, Piratrock, krabbfiske, daftötåget och mycket, mycket mer.

Mat med underhållning

I Restaurang Packhuset kan du njuta av god mat, dryck och underhållning. Boka bord via den nedersta länken. I kalendern ser du när våra showartister bjuder på underhållning från scenen. 

För våra shower bokar du bord med meny. OBS! Måste bokas senast kl.12.00 samma dag - om det finns platser kvar efter kl.12.00 kan du boka det med personalen i Packhuset.
Showmeny i Packhuset

För Piratshow för barnen bokar du också bord
Piratshow

Vill du beställa mat som takeaway så gör du det här;
Maten beställer du här.

Poolområde

För dig som bor hos oss finns det två bokningsbara pooltider, under dessa tider är det begränsat med antal besökare i poolen och du garanteras då en solsäng/solstol. Det finns också en öppen pooltid som inte behöver bokas och då inte heller har ett besökstak.  Bokningsbara pooltider är,
kl.10.00-13.00 och kl.13.30-16.30. 

Öppen pooltid 16.30-20.00

Priset är 25 kr per person över 3 år.
Barn under 3 år går in gratis. Som boende gäst loggar du in med ditt bokningsnummer och mailadress för att kunna boka till rätt pris. Boka på länken nedan. Du får digital biljett som du scannar i poolentrén.

Parkering och elbilsladdning

Nytt för 2022 är att vi byggt nya laddstolpar för elbilar. Dessa finns intill konferensbyggnaden och betalas via appen Easypark. Områdeskoden är 71700. Priset per kw är 5:- + 15:- per timme i parkeringsavgift. Laddningsstationen kan ladda max 22 kw per timme beroende på hur många bilar som laddas samtidigt.

Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare. Laddning via stugans eluttag eller via campingtomtens elstolpe är alltså förbjudet.

När bilen är fulladdad får den stå kvar, till en kostnad på 15:- per timme. Bilar som inte laddas kan också få stå på denna parkering till samma pris. Då registreras zon 71698.

Har man inte behov av elladdning finns fler parkeringsplatser vid receptionen och bredvid Daftöland. 

 

 

Tider & telefonnummer

Receptionens öppettider
10/6-13/8 8:00-22:00.

Behöver du komma i kontakt med receptionen är du välkommen in till oss eller så når du oss på +46(0)526-26040, via chatten på dafto.se eller maila info@dafto.se.
Mellan 24:00-07:00 skall det vara tyst på anläggningen.

Andra viktiga telefonnummer
Sjukvårdsupplysningen 1177
Jour (när receptionen är stängd) +46 (0)526-688 79 
Taxi Strömstad; 0526-122 00
Nattvakt +46 (0)526-688 75
Taxi +46 (0)526-122 00 (Pris till centrum 220kr)

Butiken på Daftö

Har ni glömt tandborsten hemma? Eller behöver godisförrådet fyllas på? Inga problem. I vår livsmedelsaffär hittar du det mesta. Från grillmiddagen till tältpinnar och allt däremellan. Här kan du också köpa färskt bröd på morgonen, nybryggt kaffe eller en latte att ta med.

Slutstädning av stuga

Har du köpt till slutstädning?
Då behöver du bara diska och slänga soporna. Har du hyrt sängkläder lägger du dessa innanför ytterdörren. Om du inte bokade slutstädning vid bokningstillfället men ångrade dig kan du kontakta receptionen och välja till detta fram till en dag innan avresa.

Har du inte köpt till slutstädning?
Tryck på "Läs mer" för att se vad som då behöver göras innan du checkar ut.

 

Kök – rengör spis, ugn och micro. Töm kyl, frys och torka rent in- och utvändigt. Diskbänk, kakel ovan diskbänk, skåpsluckor och lådor torkas rent/ur. Soppåsar tas ur och sopkärl rengörs.
Badrum – Toalettstol, handfat och duschen görs rent i och runt om. Badrumsskåp, spegel och hyllor torkas av.
Golv och möbler – Alla golvytor dammsugs och våttorkas av. Stolar, bord, TV och trappräcken ses över och dammas eller torkas av. Soffor och sängar städas.
Tänk på – Titta igenom boendet så att inget är kvarglömt. Se till att dörrar och fönstren är stängda och låsta. Släng alltid soporna, töm diskmaskinen.

Hyr cykel om du inte har med egen

Har du inte med dig en egen cykel så kan du hyra en på plats. Det finns citycyklar och MTB-cyklar som kan hyras för att uppleva äventyret på två hjul. Cykla ut till öarna, till Strömstads centrum eller prova MTB-cykling på våra nya leder i nivå blå och röd. Bortanför aktivitetsplanen finns även flowbanor för dig som vill utmana dig i kurvor och gupp. 

Hyr citycykel här.

Hyr MTB-cykel här.

Hyr SUP, kajak, kanot eller trampbåt

Paddla eller trampa dig iväg på nya äventyr till havs. Här finns trampbår, SUP-bräda, kajak och kanot att välja mellan. Dessa finns vid Södra Stranden och bokas online. Du får en kod till din mail som du använder för att låsa upp boden och båten du hyrt. 

Wellness & bryggbastu

Värme, vatten och massage ger fina förutsättningar till att kunna koppla av. I wellnessavdelningen på Daftö finns bastun, värmande vatten som omsluter dig i jacuzzin och mysiga loungemöbler. Du hittar också värmen i vår vedeldade bryggbastu med utsikt över Daftös vackra skärgård. Boka via receptionen.

In- och utcheckning

Välkommen att checka in på campingtomt från kl.13:00 och till stuga och hotell från kl.15.00. 
För utcheckning är det kl.11.00 som gäller för alla boendeformer med undantag för om du valt till slutstädning av stuga, då sker utcheckning kl. 10:00.

Om du vill uppleva fler äventyr även efter utcheckning kan ni parkera bilen på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna vid receptionen eller på den större parkeringen vid Daftöland, på andra sidan vägen. 

Att göra i och kring Strömstad

Förutom äventyren på Daftö finns det mycket att göra i och kring Strömstad. Här är några tips från oss. 

När ses vi igen?

Kanske redan på Spöktober? En kuslig och rysligt rolig tid på Daftö med aktiviteter som får även den modigaste piraten att darra. Inom kort uppdateras programmet för 2022 men du kan redan nu ta del av vad som skedde under Spöktober 2021. Anslut dig till vårt nyhetsbrev längst ner på webbsidan och håll koll på våra sociala kanaler för att inte missa när programmen läggs upp. 

Spöktober sker från helgen vecka 39 till och med vecka 44.