På plats på Daftö

Varmt välkomna till Daftö Resort! Nu börjar äventyret, här hittar du all information för dagarna hos oss. 

Saker att göra på Daftö

Fritt-WIFI för dig på Daftö

Självklart har vi Wifi! Du kan koppla upp dig till vårt nätverk välj DaftoGuest, oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat2020".

Wellness & bryggbastu

Värme, vatten och massage ger fina förutsättningar till att kunna koppla av. I wellnessavdelningen på Daftö finns bastun, värmande vatten som omsluter dig i jacuzzin och mysiga loungemöbler. Du hittar också värmen i vår vedeldade bryggbastu med utsikt över Daftös vackra skärgård. Boka via receptionen.

Tillsammans skapar vi ett tryggt äventyr

Vi på Daftö arbetar med att skapa äventyrliga upplevelser, men din säkerhet och trygghet vill vi inte äventyra. Därför har vi vidtagit åtgärder med anledning av Corona. Du kan fortsätta känna dig trygg under coronatider oavsett om du reser som en barnfamilj eller om du reser i tjänst. Vi följer löpande rekommendationer från svenska myndigheter.

 

Tider & telefonnummer

Öppettider
Receptionen                                                                               
Måndag- Lördag 09:00-17:00
Söndag Stängt

In- och utcheckningstider
Välkommen att checka in till stuga och hotell kl.15.00 alla dagar utom söndagar då är incheckningen enligt avtal.

För utcheckning är det kl.11.00 som gäller.

Kontakt
Behöver du komma i kontakt med receptionen är du välkommen in till oss eller så når du oss på +46(0)526-26040, via chatten på dafto.se, eller maila info@dafto.se.
Mellan 24:00-07:00 skall det vara tyst på anläggningen.

SOS 112
Sjukvårdsupplysningen 1177
Jour (när receptionen är stängd) +46 (0)526-688 79
Nattvakt +46 (0)526-688 75
Taxi +46 (0)526-45 90 00

Daftökampen

Har du sett Robinsson, Wild kids eller Mästarnas Mästare kanske? I Daftökampen utmanar du familjen eller andra motståndare i utmaningar för både knopp och kropp. Startkit med pannband och allt annat du behöver skaffar du i receptionen. Läs mer om Daftökampen