På plats på Daftö

Här hittar du all information för dagarna hos oss. Vilka aktiviteter du kan uppleva, länkar till bordsbokning för mat med eller utan underhållning och andra saker som kan vara bra att känna till när du är på plats. 

For English version, press here. 

Bra att veta

Eldningsförbud

Nu närmar sig sommaren med raska steg och vädret är underbart med massor av sol. Då vi inte haft något regn senaste tiden är marken väldigt torr i stora delar av landet och Strömstad Kommun har nu utfärdat eldningsförbud. 

Det går fortsatt bra att grilla med sin gasol- eller kolgrill om den hålls under uppsikt. Har ni funderingar och frågor är ni välkomna att kontakta receptionen. 

Utomhusaktiviteter

Tävla mot familj och vänner i äventyrsgolf med pirattema, spela padeltennis, träna på utegym, vandra längst med kusten eller våra leder i skogen, gå tipspromenad eller utmana varandra i Daftökampen. 

Du kan även hyra cykel för att cykla längst med kusten, lederna eller in till Strömstad. Har du med dig egen mountainbike hittar du både leder i skogen och flowtracks med olika svårhetsgrader där du kan testa tekniken. 

Restaurang

Vill du ta en paus från matlagningen? Under våren är våra öppettider för restaurangerna olika från dag till dag. Beroende på hur många som besöker oss varierar vi mellan restaurang Packhuset och Bistron. 

Menyn i de båda restaurangerna är samma under våren. 

Frukost

Frukosten serveras varje dag mellan 08:00-11:00 i Restaurang Packhuset eller Bistron. 

 

In- och utcheckning

Checka in:

För dig som ska checka in på campingtomt kan du göra det från kl. 13.00
För dig som ska checka in i någon av våra stugor eller på Pirathotellet är du välkommen att göra det från kl. 15.00

Checka ut:

Vid utcheckning gäller kl. 11.00 för alla boendeformer. 
Bor du i stuga och har valt till slutstädning sker utcheckningen kl. 10.00. 

Under perioder med lägre beläggning kan vi ofta erbjuda tidigare incheckning och senare utcheckning. Kontakta receptionen för frågor och önskemål. 

 

Butiken

Har du glömt något hemma? Ingen fara, vår butik på området har det mesta du behöver! Från färska grönsaker till grillade hamburgare och allt däremellan. Vi har också ett brett sortiment av nödvändigheter och leksaker som kan göra din vistelse ännu roligare. 

Ni hittar vår butik mellan receptionen och Restaurang Packhuset. Kom förbi och fyll på med allt ni behöver för en bekväm och härlig vistelse hos oss!

Fritt wifi

Självklart har vi wifi!

För att koppla upp dig väljer du "DaftoGuest" och fyller i lösenordet pirat1234

Wifi är gratis för dig som bor hos oss. 

Hitta till ditt boende

På Daftö finns 130 stugor och 850 campingtomter. Checkar du in i receptionen hjälper vi dig hitta platsen men det kan finnas lägen där du själv behöver hitta fram till rätt plats. Tryck på länken för att komma till kartan. 

Skulle du ha problem att hitta ditt boende är du självklart välkommen att kontakta receptionen eller någon av oss som jobbar här.

Nummer till receptionen: +46(0)526-26040

Tider & Telefonnummer

Behöver du komma i kontakt med receptionen är du välkommen in till oss eller så når du oss på +46(0)526-26040, via chatten på dafto.se eller genom att maila info@dafto.se.

Mellan 24:00-07:00 skall det vara tyst på anläggningen.

Andra viktiga telefonnummer
Sjukvårdsupplysningen 1177
Jour (när receptionen är stängd) +46 (0)526-688 79 
Taxi Strömstad; 0526-122 00
Nattvakt +46 (0)526-688 75
Taxi +46 (0)526-122 00

Slutstäd i stugan

Har du köpt till slutstädning?
Då behöver du bara diska och slänga soporna. Har du hyrt sängkläder lägger du dessa innanför ytterdörren.
Har du inte bokat slutstädning men har ångrat dig kan du kontakta receptionen för att lägga till detta. Lägg till på din bokning senast en dag innan avresa. 

Har du inte köpt till slutstädning?
Tryck på "Läs mer" för att se vad som då behöver göras innan du checkar ut.

 

Kök – rengör spis, ugn och micro. Töm kyl, frys och torka rent in- och utvändigt. Diskbänk, kakel ovan diskbänk, skåpsluckor och lådor torkas rent/ur. Soppåsar tas ur och sopkärl rengörs.
Badrum – Toalettstol, handfat och duschen görs rent i och runt om. Badrumsskåp, spegel och hyllor torkas av.
Golv och möbler – Alla golvytor dammsugs och våttorkas av. Stolar, bord, TV och trappräcken ses över och dammas eller torkas av. Soffor och sängar städas.
Tänk på – Titta igenom boendet så att inget är kvarglömt. Se till att dörrar och fönstren är stängda och låsta. Släng alltid soporna, töm diskmaskinen.

Parkering och elbilsladdning

Intill konferensbyggnaden finns laddstolpar för elbilar. De betalas via appen Easypark.

Områdeskoden är 71700 och priset per kw är 5kr + 15kr per timme i parkeringsavgift. Laddningsstationen kan ladda max 22 kw per timme beroende på hur många bilar som laddas samtidigt.

Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare. Laddning via stugans eluttag eller via campingtomtens elstolpe är förbjudet.

När bilen är fulladdad får den stå kvar, till en kostnad på 15kr per timme. Även bilar som inte laddas får stå på samma parkering, då är områdeskoden istället 71698. 

Har man inte behov av elladdning finns andra parkeringsplatser vid receptionen och bredvid Daftöland, även dessa betalas genom Easypark.

Att göra i och kring Strömstad

Förutom äventyren på Daftö finns det mycket att göra i och kring Strömstad. Här är några tips från oss.