På plats på Daftö

Här hittar du information för dagarna hos oss. Vilka aktiviteter du kan uppleva, länkar till bordsbokning för mat med eller utan underhållning och andra saker som kan vara bra att känna till när du är på plats. 

For English version, press here. 

Bra att veta

Vinter på Daftö

Vintern är en lugn och vacker tid på Daftö. Du som besöker oss under vintern gör det under en tid då vi i stort sett bara har boendet och naturen att erbjuda. 

Via länken kan du läsa mer om vad du kan uppleva hos oss under vinterperioden. 

Vedeldad bastu och vinterbad

På resorten finns bland annat en vedeldad bryggbastu och dopp i havet. En perfekt plats att njuta på tillsammans med nära och kära, kompisgänget eller kollegorna. Under vintern är bryggbastun även en perfekt plats att vinterbada ifrån.

Vandringsleder

På Daftö finns flera vandringsleder i olika längder i olika terränger. Genom skog, längs havskanten och över klippor. Dessutom finns flera kända leder inte alls långt ifrån resorten, som Bohusleden och Kuststigen. Du kan alltså välja på flera olika leder med olika landskap och miljöer beroende på vad du är sugen på att uppleva.

Restauranger och butik

Under perioden då Daftös egna butik och restauranger är stängda så tipsar vi om utbudet inne i centrum. Via länken nedan får du information om vilka dessa är. Vill ni köpa med er mat och laga i stugan så finns en ICA Kvantum butik inte långt ifrån oss. Åk mot centrum och rakt fram i första rondellen för att komma dit. 

Att göra i och kring Strömstad

Kombinera dagarna på Resorten med upplevelser inne i Strömstad. I Strömstad finns en bowlinghall för en rolig stund med familjen. Dessutom en skatepark så ta med skateboarden och besök Strömstads nya tillhåll du också.

I centrum kan du även shoppa, fika och strosa runt under dagen för att sedan återvända till Daftö.

Mer om Skateparken
Mer om Bowling i Strömstad
Mer om aktiviteter i Strömstad

In- och utcheckning

Checka in:
För dig som ska checka in på campingtomt kan du göra det från kl. 13.00
För dig som ska checka in i någon av våra stugor eller på Pirathotellet är du välkommen att göra det från kl. 15.00

Checka ut:
Vid utcheckning gäller kl. 11.00 för alla boendeformer. 
Bor du i stuga och har valt till slutstädning sker utcheckningen kl. 10.00. 

 

 

Hitta till ditt boende

På Daftö finns 130 stugor och 840 campingtomter. Checkar du in i receptionen hjälper vi dig hitta platsen men det kan finnas lägen där du själv behöver hitta fram till rätt plats. Tryck på länken för att komma till kartan. 

Skulle du ha problem att hitta ditt boende är du självklart välkommen att kontakta receptionen eller någon av oss som jobbar här.

Nummer till receptionen: +46(0)526-26040

Tider & Telefonnummer

Behöver du komma i kontakt med receptionen är du välkommen in till oss eller så når du oss på +46(0)526-26040, via chatten på dafto.se eller genom att maila info@dafto.se.

Mellan 24:00-07:00 skall det vara tyst på anläggningen.

Andra viktiga telefonnummer
Sjukvårdsupplysningen 1177
Jour (när receptionen är stängd) +46 (0)526-688 79 
Taxi Strömstad; 0526-122 00
Nattvakt +46 (0)526-688 75
Taxi +46 (0)526-122 00

Slutstäd i stugan

Har du köpt till slutstädning?
Då behöver du bara diska och slänga soporna. Har du hyrt sängkläder lägger du dessa innanför ytterdörren.
Har du inte bokat slutstädning men har ångrat dig kan du kontakta receptionen för att lägga till detta. Lägg till på din bokning senast en dag innan avresa. 

Har du inte köpt till slutstädning?
Tryck på "Läs mer" för att se vad som då behöver göras innan du checkar ut.

 

Kök – rengör spis, ugn och micro. Töm kyl, frys och torka rent in- och utvändigt. Diskbänk, kakel ovan diskbänk, skåpsluckor och lådor torkas rent/ur. Soppåsar tas ur och sopkärl rengörs.
Badrum – Toalettstol, handfat och duschen görs rent i och runt om. Badrumsskåp, spegel och hyllor torkas av.
Golv och möbler – Alla golvytor dammsugs och våttorkas av. Stolar, bord, TV och trappräcken ses över och dammas eller torkas av. Soffor och sängar städas.
Tänk på – Titta igenom boendet så att inget är kvarglömt. Se till att dörrar och fönstren är stängda och låsta. Släng alltid soporna, töm diskmaskinen.

Parkering och elbilsladdning

Vid receptionen/incheckningen finns laddstolpar för elbilar. De betalas via appen Easypark.

Områdeskoden är 71700 och priset per kw är 5kr + (15kr per timme i parkeringsavgift 1/5-30/9) Laddningsstationen kan ladda max 22 kw per timme beroende på hur många bilar som laddas samtidigt.

Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare. Laddning via stugans eluttag eller via campingtomtens elstolpe är förbjudet.

När bilen är fulladdad får den stå kvar, till en kostnad på 15kr per timme. Även bilar som inte laddas får stå på samma parkering, då är områdeskoden istället 71698. 

Har man inte behov av elladdning finns andra parkeringsplatser vid receptionen och bredvid Daftöland, även dessa betalas genom Easypark.

Fritt wifi

Självklart har vi wifi!

För att koppla upp dig väljer du "DaftoGuest" och fyller i lösenordet pirat1234

Wifi är gratis för dig som bor hos oss. 

Renovering av servicehus 6

Vi har påbörjat renoveringen av servicehus 6 på Norrviken. Planen är att renoveringen ska vara klar till våren 2024. På grund av detta är servicehus 6 och Norrviken stängt för dygnsgäster under den berörda perioden. 

Vi hänvisar till boendealternativ på Söderviken och Höglandet under denna period samt våra andra servicehus för dusch, toalett, köks- och tvättmöjligheter. 

Tack för er förståelse, vi hoppas att förändringarna kommer att öka komforten och trivseln för er när servicehuset får ett ordentligt lyft.