PIRATERNA TAR IN PÅ HOTELL

Vårt hotell på Västkusten har allt som en pirat kan önska sig. Du bor mitt i äventyret på Daftö med massor av aktiviteter för stora och små och havsutsikt från alla hotellrum.

PIRATERNA INTAR VÅRT HOTELL PÅ VÄSTKUSTEN

Till varje rum finns en stor avskild balkong med utemöbler där många härliga stunder kan spenderas tillsammans med familjen. Rummen har dubbelsäng, bäddsoffa, TV, skrivbord och badrum med dusch och toalett. Här finns även en bild och en berättelse om piraten som satt sin prägel på rummet du bor i. Kanske kan du koppla detaljerna i rummet till berättelsen om piratens tid till havs? För dig som bor i hotellet ingår självklart frukost och fritt wifi.

Hotell på Västkusten med aktiviteter vid havet

Vårt hotell strax utanför Strömstad ligger i direkt anslutning till havet och aktiviteterna med havet i centrum är många. Fiska krabbor, hyr en SUP-bräda eller stig ombord på en båt som tar dig ut till bland annat Kosteröarna. Dessa öarna består av Syd- och Nordkoster och massor av små kobbar, skär och holmar.

Men var lugn – även landkrabbor kan glädjas åt en uppsjö av aktiviteter på Daftö. På området kring hotellet finns stränder, poolområde, padeltennisbanor, äventyrsgolf, vandringsleder, utegym och flera andra utomhusaktiviteter. Sist men inte minst bor du granne med nöjesparken Daftöland med attraktioner, spel och pirater.

I nära anslutning till Bohusläns kuststad Strömstad

Om du inte får nog av upplevelserna som finns här kan du ta en tur in till Strömstads centrum. Det är en sträcka på ungefär 5 km. För dig som åker kollektivt finns en busshållplats precis intill Daftö. Kommer du med bil kan du parkera den intill hotellet och kommer du havsvägen finns en gästhamn att lägga till vid.

Att bo på hotell i Strömstad och Västkusten kan inte bli mycket bättre än så här. Se till att boka din semester på vårt Pirathotell redan nu!

Bra att veta inför boende i Pirathotellet

  • Ett av rummen är tillgänglighetsanpassat
  • En parkeringsplats per hotellrum finns utanför hotellet. Behöver ni plats för en extra bil kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen. Det finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.  

Den 30 april 2020 stod Pirathotellet klart och efter det har hotellet bjudit på många äventyrliga och mysiga övernattningar för våra gäster.

FLER MÖJLIGHETER ATT BO SOM EN PIRAT

Bänk på trädgården till stugan med Skomakar-tema i Piratbyn

STUGOR

Att hyra stuga på Daftö är en bra början på en lyckad semester. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten. 

Kolla in alla våra stugor här

CAMPING

På Daftö campar du femstjärnigt. Här finns fyra campingområden att välja mellan och precis som vid alla andra boendealternativ så ingår aktiviteterna i boendepriset. 

Kolla in campingmöjligheterna här

Gästhamn

Ta båten till äventyret och lägg till i vår gästhamn. Här finns 10 platser för båtar upp till 11 meter långa och 3,5 meter breda.

Kolla in gästhamnen här

HÄNG MED PIRATERNA PÅ ÄVENTYR

En vistelse i Bohuslän blir aldrig tråkig! När du inte kopplar av inne på rummet på vårt hotell på Västkusten kan du välja att uppleva hur mycket eller hur lite äventyr du vill.

Full fart med Daftöpiraterna eller en lugn stund på en av alla fina utsiktsplaster längs med vandringslederna, du väljer! Kolla in våra aktiviteter eller kontakta oss så kan vi berätta mer om vad du kan uppleva när du besöker oss.