PIRATERNA TAR IN PÅ HOTELL

Första etappen av Daftös största satsning någonsin, ett Pirathotell,  börjar bli klart och den 3 april kan de första gästerna checka in. Fram tills att hotellet är färdigt kommer du kunna följa färdigställandet av hotellet här nedanför och du kan redan nu boka det via onlinebokningen, med ankomst från och med den 3 april.

PIRATERNA INTAR VÅRT NYA HOTELL I STRÖMSTAD

I Pirathotellet bor du mitt i äventyret på Daftö, precis så fint och bekvämt som en pirat kan önska sig. Varje rum på hotellet har en egen balkong eller altan med havsutsikt och insidan smyckas av detaljer från kapartiden till havs.

Hotell med alla bekvämligheter
I rummen på Pirathotellet finns en dubbelsäng och en bäddsoffa samt badrum med dusch och toalett. Ett av rummen är tillgänglighetsanpassat. För dig som bor i hotellet ingår självklart frukostbuffé, fritt wifi och inträde till poolområdet som är öppet juni-augusti.

På området kring hotellet finns även en wellnessavdelning, padeltennisbanor, äventyrsgolf, vandringsleder, utegym och ett stort aktivitetsprogram under sommaren samt under helger vår och höst. Sist men inte minst bor du granne med nöjesparken Daftöland med attraktioner, teater, spel och pirater. 

I nära anslutning till Strömstad i Bohuslän
Från hotellet på Daftö in till Strömstads centrum är det ca 5 km och för dig som åker kollektivt finns en busshållplats precis intill anläggningen. Kommer du med bil kan du parkera den intill hotellet och kommer du havsvägen finns en gästhamn att lägga till vid.

JUST NU: Sänggavlarna har kommit på plats!

Det finns sänggavlar och så finns det sänggavlar. Guldfärgade sådana pryder nu hotellrummen och mer och mer av den resterande inredningen och möblemanget flyttar in för varje dag.

Läs alla nyhetsartiklar om Pirathotellet

MAXA UPPLEVELSEN MED ETT BESÖK PÅ DAFTÖLAND

Daftöland är nöjesparken med attraktioner, teater, spel, matställen och pirater. Under sommaren kan du uppleva Piratteater och Rövarrock varje dag från stora scenen och under besöket kan du stöta på Daftölands pirater när du minst anar det. Att piraterna hänger på Daftöland är inte svårt att förstå med tanke på allt kul som finns att göra där.

Läs mer på Daftöland-sajten

FLER MÖJLIGHETER ATT BO SOM EN PIRAT

Bänk på trädgården till stugan med Skomakar-tema i Piratbyn

STUGOR

Att hyra stuga på Daftö är en bra början på en lyckad semester. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten. 

Kolla in alla våra stugor här

CAMPING

På Daftö campar du femstjärnigt. Här finns fyra campingområden att välja mellan och precis som vid alla andra boendealternativ så ingår aktiviteterna i boendepriset. 

Kolla in campingmöjligheterna här

HÄNG MED PIRATERNA PÅ ÄVENTYR

En vistelse i Bohuslän blir aldrig tråkig! På Daftö kan du välja att uppleva hur mycket eller hur lite äventyr du vill. Full fart med Daftöpiraterna eller en lugn stund på en av alla fina utsiktsplaster längs med vandringslederna, du väljer! Kolla in våra aktiviteter, kalendern eller kontakta oss så kan vi berätta mer om vad du kan uppleva när du besöker oss.