PIRATERNA TAR IN PÅ HOTELL

Första etappen av Daftös största satsning någonsin är så gott som klar nu kan du boka boende i det. Vi erbjuder fri ombokning under hela 2020 för att göra det enkelt för dig att fortsätta din semesterplanering efter nuvarande förutsättningar.

Välkommen till vårt hotell på Västkusten!

PIRATERNA INTAR VÅRT NYA HOTELL I STRÖMSTAD

I Pirathotellet bor du mitt i äventyret på Daftö, precis så fint och bekvämt en pirat kan önska sig. Till varje rum finns en stor avskild balkong med utemöbler där många härliga stunder kan spenderas tillsammans med familjen. I varje rum finns en dubbelsäng, bäddsoffa, TV och skrivbord samt badrum med dusch och toalett. I varje hotellrum hittar du även en bild på, och en berättelse om, piraten som satt sin prägel på rummet du bor i. Kanske kan du koppla detaljerna i rummet till berättelsen om piratens tid till havs? 

Ett av rummen är tillgänglighetsanpassat. För dig som bor i hotellet ingår självklart frukost och fritt wifi. 

Hotell med aktiviteter vid havet

Pirathotellet på Daftö i Strömstad ligger i direkt anslutning till havet och aktiviteterna med havet i centrum är många. Fiska krabbor, paddla kajak eller stig ombord på en båt som tar dig ut till bland annat Kosteröarna. Dessa öarna består av Syd- och Nordkoster och massor av små kobbar, skär och holmar.

Men var lugn – även landkrabbor kan glädjas åt en uppsjö av aktiviteter på Daftö. På området kring hotellet finns en wellnessavdelning, padeltennisbanor, äventyrsgolf, vandringsleder, utegym och flera andra utomhusaktiviteter. Sist men inte minst bor du granne med nöjesparken Daftöland med attraktioner, spel och pirater.

I nära anslutning till Bohusläns kuststad Strömstad

Om du inte får nog av upplevelserna som finns här kan du ta en tur in till Strömstads centrum. Det är en sträcka på ungefär 5 km. För dig som åker kollektivt finns en busshållplats precis intill Daftö. Kommer du med bil kan du parkera den intill hotellet och kommer du havsvägen finns en gästhamn att lägga till vid.

Att bo på hotell i Strömstad kan inte bli mycket bättre än så här. Se till att boka din semester på vårt hotell på Västkusten redan nu!

JUST NU: Filminspelning i Pirathotellet

Filminspelning med glada barn och pirater har genomförts i hotellet. Filmen kommer publiceras på vår Facebook och Instagram inom kort.  

Läs alla nyhetsartiklar om Pirathotellet

MAXA UPPLEVELSEN MED ETT BESÖK PÅ DAFTÖLAND

Daftöland är nöjesparken med attraktioner, teater, spel, matställen och pirater. Under sommaren kan du uppleva Piratteater och Rövarrock varje dag från stora scenen och under besöket kan du stöta på Daftölands pirater när du minst anar det. Att piraterna hänger på Daftöland är inte svårt att förstå med tanke på allt kul som finns att göra där.

Läs mer på Daftöland-sajten

FLER MÖJLIGHETER ATT BO SOM EN PIRAT

Bänk på trädgården till stugan med Skomakar-tema i Piratbyn

STUGOR

Att hyra stuga på Daftö är en bra början på en lyckad semester. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten. 

Kolla in alla våra stugor här

CAMPING

På Daftö campar du femstjärnigt. Här finns fyra campingområden att välja mellan och precis som vid alla andra boendealternativ så ingår aktiviteterna i boendepriset. 

Kolla in campingmöjligheterna här

HÄNG MED PIRATERNA PÅ ÄVENTYR

En vistelse i Bohuslän blir aldrig tråkig! På Daftö kan du välja att uppleva hur mycket eller hur lite äventyr du vill. Full fart med Daftöpiraterna eller en lugn stund på en av alla fina utsiktsplaster längs med vandringslederna, du väljer! Kolla in våra aktiviteter eller kontakta oss så kan vi berätta mer om vad du kan uppleva när du besöker oss.