Norrviken - husvagn & husbil

Popularitet under året:
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Norrviken är den nordligaste viken på Daftö. Ett område som passar er som älskar havet och naturen men som samtidigt vill ha nära till händelsernas centrum under sommarens puls och aktiviteter. 

Under ett vanligt år bjuder vi in er som säsongsgäster till två minnesvärda kvällar. En vårfest för att kicka igång säsongen och en oktoberfest för att avsluta säsongen. Detta brukar bli några av årets höjdpunkter.  

Som säsonsgäst i Norrviken har du nära till servicehus 6 med duschar, toaletter och bastu. Utanför servicehuset finns en CamperClean där du enkelt och smidigt kan tömma latrinen.

Bredvid servicehuset finns en stor lekplats, biltvätt, en mindre lekplats och lite längre bort en aktivitetsplan samt vandringsleder och utegym. Går du istället ner mot havet hittar du en mindre strand, gästhamn och en bryggbastu. 

Även om området på Daftö är stort finns allt inom en kort promenad. Hälsa på fler av säsongsgästerna på Söderviken där du hittar den större stranden. Mellan Norrviken och Söderviken finns vår reception med generösa öppettider, restauranger, butik och Nöjesparken Daftöland

Säsongsgäst med husvagn

Året har vi delat in i två perioder. Sommarperioden börjar 1 maj och sträcker sig till 15 september och vinter från 15 september till 1 maj. Om du har hyrt en tomt under en period har du förtur på tomten inför nästa period. Är du intresserad av en säsongsplats men att det är långt till ett av ovanstående datum? Hör av dig till oss så ser vi om du kan få din plats innan, då vi har en del platser lediga.

Vill du hyra en husvagnstomt för säsongsuppställning är du välkommen att kontakta oss på sasong@dafto.se så får du reda på vilka tomter som finns lediga och vilka regler som gäller.

Lediga platser: 557, 559, 935, 955 och 960.

Vintercamping för husbil

Nytt för 2020 är att du som har husbil har möjlighet att vintercampa på Daftö från 1 november till 26 mars. Kom och åk som du vill med husbilen eller låt den stå och res hit med bilen.

Varmvatten i servicehusen ingår och du betalar bara för den el du förbrukar. Priset är 4 995 kr för hela perioden och det gäller husbilstomterna 1-12 i Norrviken. Dessa tomter är asfalterade där bilen står samt en gräsmatta vid sidan av bilen.