Norrviken - husvagn & husbil

Norrviken är den nordligaste viken på Daftö. Ett område som passar är som älskar havet och naturen men som samtidigt vill ha nära till händelsernas centrum under sommarens puls och aktiviteter. 

Med anledning av rådande restriktioner har vi tillfälliga bokningsvillkor, läs gärna mer våra generösa om och avbokningsvillkor här

Under ett vanligt år bjuder vi in ​​är som säsongsgäster till två minnesvärda kvällar. En vårfest för att kicka igång säsongen och en oktoberfest för att avsluta säsongen. Detta brukar bli några av årets höjdpunkter.  

Som säsongsgäst i Norrviken har du nära till servicehus 6 med duschar, toaletter och bastu. Utanför servicehuset finns en CamperClean där du enkelt och smidigt kan tömma latrinen.

Bredvid servicehuset finns en stor lekplats, biltvätt, en mindre lekplats och lite längre bort en aktivitetsplan samt vandringsleder och utegym. Går du istället ner mot havet hitta du en mindre strand, gästhamn och en bryggbastu. 

Även om området på Daftö är stort finns allt inom en kort promenad. Hälsa på fler av säsongsgästerna på Söderviken där du hittar den större stranden. Mellan Norrviken och Söderviken finns vår mottagning med generösa öppettider , restauranger, butik och Nöjesparken Daftöland

Säsongsgäst med husvagn

Säsongsgäst försommar 1/4 - 15/6 2021

För dig som längtar till campinglivet och inte vill vänta till sommaren. För dig som kanske ska arbeta hemifrån i vår och vill ta med ert andra hem till en ny miljö med skog och hav utanför fönstret. Möt våren på Daftö!

Priset för Försäsongstomterna är 7600 kr inkl. el och varmvatten i servicehusen ingår.

Priser sommarsäsong 1/5-15/9 2021

Pris för max 5 personer för sommarsäsongen. Är ni fler än 5 personer betalar ni 1 600 SEK per extraperson.

Campingtomt inkl. 500 kWh elförbrukning, kategori 3, 26 100 SEK
Campingtomt inkl. 500 kWh elförbrukning, kategori 2,  27 100 SEK
Campingtomt inkl. 500 kWh elförbrukning, kategori 1,  28 100 SEK
Vatten och avloppsanslutning,  1 500 SEK
Elförbrukning utöver 500 kWh,  2,50 kr

Norrviken

Lediga tomter kategori 2 med vatten och avlopp:

934, 935, 956, 957, 

544, 559

Norrviken kategori 2 EL TV ej vatten

569

Läs om priser och information om vintercamping 

Här kan du se områdeskartan (öppnas i ny flik).