Att vara säsongsgäst på Daftö

Med anledning av rådande restriktioner har vi tillfälliga bokningsvillkor, läs gärna mer våra generösa om och avbokningsvillkor här

Varför Daftö? Många av våra gäster har valt just Daftö för den höga standarden på alltifrån servicehusen till servicen och närheten till havet och skogen. Våra många möjligheter till aktiviteter som äventyrsgolf, vandringsleder och grillplatser vid både hav och skogsområden, padel utomhus, poolområde, nöjesparken Daftöland, båtturer, piratledda aktiviteter under sommaren och fina faciliteter med wellnessavdelning och bryggbastu.

Vi har även generösa öppettider i reception och under större delen av året finns en eller flera restauranger som är öppna. Som säsongsgäst erbjuds du här också att hyra en båtplats. För att själv ta dig ut på Kosterhavet.

Läs om våra områden Norrviken och Söderviken för att ta reda på vart du helst vill bo. Har du finns husbilstomter att hyra även säsong på Norrviken och för dig med husvagn kan du välja mellan Söderviken och Norrviken då det finns säsongstomter på båda områdena.

Här finns mer information om vilka tomter som finns lediga, priser och hur du bokar dem.