Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Aktivitetsplanen

Planen har slitstarkt konstgräs och linjer anpassade för både fotboll och handboll. Här tillämpas Daftöpiraternas regel – alla får vara med! Med det går självklart lika bra att vara hejarklack vid sidan av.

På Aktivitetsplanen kan du spela och ha kul med kompisarna. Aktivitetsplanen kan självklart användas för annat än för bollsporter. Träna, lek eller bara häng med kompisarna. Du hittar Aktivitetsplanen väster om Höglandet och norr om Norrviken.

Vid Aktivitetsplanen finns även en karta över vandringslederna vilket gör det till en bra startpunkt om du vill uppleva naturen till fots. Och alldeles ovanför Aktivitetsplanen hittar du vårt utegym.

Träning med idrottsföreningen

Aktivitetsplanen kan hyras av er idrottsförening och kan kombineras med teori i konferensbyggnaden och boende på resorten. En kombo som bland annat IFK Göteborg upplevt under ett par träningsläger på Daftö Resort.

Mer om träningsläger

Hyr aktvitetsplanen

Vill ni använda Aktivitetsplanen för en träning eller annan aktivitet kan ni göra det för 250 kr per timma. Kontakta receptionen för bokning.

Till toppen på sidan