Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Semester full av aktiviteter på Västkusten

Upplev naturen kring Daftö, andas in Västkustens salta luft och upplev många äventyr tillsammans. Ut och njut! Här finns det mycket att göra när det är roligt för barnen och avslappnande för föräldrar.

Havet, stränder och poolområde

Vi älskar havet och vatten i alla dess former. Här finns det många stränder att uppleva och tre pooler med piratskepp, vattenfall, vattenkanoner, rutschkana och utkikstorn.

Vandra på Västkusten

Vill man hålla sig aktiv på Daftö finns våra leder för löpning och vandring. Bohusleden, Historieleden, Naturleden och Kaparleden. Om du vill uppleva en löptur med strand, hav och skog i en härlig kombination ska du ta dig ut på Naturleden som är 5 km i delvis kuperad terräng.

Padeltennis

På Daftö kan du spela Padel på våra två utomhusbanor som du kan boka på Matchi. Rack och bollar kan hyras via receptionen under receptionens öppettider.

Utegym

Vi har ett härligt utegym som passar dem flesta. Kicka igång dagen med att träna och önskar du en gruppträningsinstruktör så fixar vi en instruktör som genomför passet.

Semesterträning

Under sommaren erbjuds klasser med yoga upplevelser och cirkelträning. Starta dagen med rörelser som motverkar stress, ryggproblem och spända nackmuskler eller ett effektivt pass med flera stationer där vi jobbar med hela kroppen. En härlig start på dagen!

Båttur på norra Västkusten

Upptäck den bohuslänska skärgården. Från Daftös utflyktsbrygga kan du ta båtar som tar dig till vackra öar längs hela Västkusten. Spendera några dagar bland saltstänkta granitklippor, pittoreska fiskebyar och klassiska skaldjursrestauranger.

Daftökampen

Om du känner till Wild kids, Robinson eller Mästarnas Mästare kan du uppleva tävlingen på Daftö-way tillsammans med familjen. Låt familjeäventyret börja på Daftökampen. Här blir du utmanad i grenar med kluringar, snabbhet, noggrannhet och balans. Lycka till i utmaningarna för kropp och knopp!

Till toppen på sidan