Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Midsommar på Daftö

Fira midsommar på Daftö Resort med kransbindning, midsommardans, pirater, fartfyllda åk i nöjesparken Daftöland och mycket mer. En midsommar att minnas!

Midsommarhelgen på Daftö fylls av lekar, aktiviteter med och utan Daftöpiraterna, underhållning i Restaurang Packhuset och öppen nöjespark! Här nedan kan du läsa mer om de olika delarna du kan uppleva på resorten denna storhelg.

Kransbindning & Midsommardans

Vad vore midsommar utan dans och krans? Fredagen 21 juni kl 12.00 kan du ta med barnen och blommor till aktivitetsplanen. Vi binder kransar och förbereder vår midsommarstång tillsammans. Piraterna tar med björkris och bindtråd, du tar själv med de blommor du önskar dekorera med. Kl 18:00 samlas vi åter på aktivitetsplanen för dans kring midsommarstången. De klassiska midsommarlåtarna spelas förstås, kom i krans och fira med oss!

Aktiviteter med piraterna

Förutom de traditionella midsommaraktiviteterna finns andra aktiviteter att uppleva under midsommarvecka, både med och utan pirater. Aktiviteterna ingår i boendepriset. I kalendern kan du läsa mer om våra olika aktiviteter och vilka tider de sker. Vill du hellre göra saker på tu man hand med familjen kan du spana in fler aktiviteter via länken nedan.

Daftöland

Från den 15 juni är Daftöland öppet varje dag – så även under midsommardagarna! På Daftöland finns attraktioner för både de yngsta och de mest våghalsiga piraterna. Lek, fartfyllda åk, spel, teater och pirater. Se priser, öppettider och köp entrébiljetter via länken nedan.

Underhållning i Packhuset

Vill du kombinera mat med underhållning är det Packhuset du ska styra mot. Njut av god mat, dryck och tillsammanstid med underhållning från scenen. Vi rekommenderar att boka bord, framför allt under tider då det är show. I kalendern ser du när showerna genomförs.

Packhuset

Utomhusaktiviteter

Förutom de tidssatta och ledarledda aktiviteterna finns massor av aktiviteter att uppleva på egen hand. Som padeltennis, äventyrsgolf, vandringsleder, boule, utegym, krabbfiske och mycket mer. Gillar du MTB och har egen cykel finns cykelleder med olika svårighetsgrader samt flowbanor där du kan träna svängar och teknik. Kort och gott finns mycket att uppleva på Daftö!

Boende för alla

På Daftö kan ni bo precis som ni vill – i stuga, gästhamnen, Pirathotellet eller på campingen med egen husvagn, husbil eller tält. Oavsett hur du bor ingår det stora aktivitetsutbudet och du bor mitt i äventyret bland tång, salt och pirater. I onlinebokningen kan du lägga till hotellfördelar som sängkläder och handduk med eller utan bäddning, frukost och slutstädning för en extra bekväm vistelse

Till toppen på sidan