Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Semestra med hund på Daftö

Alla ska med – till Daftö får du gärna ta med hunden! Upplev naturen, upptäck nya platser och hitta på roliga aktiviteter tillsammans. Här finns mycket att uppleva för hela familjen och där hunden trivs. På denna sida finns information som kan vara värdefullt för dig som reser med hund.

Boende för dig och din fyrbenta vän

På Daftö Resort kan du välja vart du vill bo tillsammans med hunden. Här kan du bo i stuga, campingtomt med husvagn, husbil eller tält, du kan också lägga till med båten i gästhamnen. Om du vill bo i stuga har vi flera områden att erbjuda. Solhöjden, Piratbyn, Saltbyn, Skogslyckan. Lägg till hundpaketet i bokningen, då finns hundskål, påse och hundben på plats också. Vill du bo nära stranden eller kanske nära restaurangerna? 

Bad i hav

Självklart ska hunden vara med och bada! Under sommaren när det är som varmast kan det vara skönt för hunden att kunna svalka sig i vattnet. På Daftö finns det strand med stabil botten där hunden kan bestämma sitt egna tempo i vattnet. 

Hunddusch

Efter en lång och äventyrlig dag med bad och lek kan hunden behöva en dusch. På Daftö finns det såklart duschar för hundarna också. 

Vandra med hund

Daftö är omgiven av härlig natur med gott om härliga promenadstigar. För dig som vill vandra med hund finns det flera korta och långa vandringsleder för dig och din hund. En kort vandringsled du och din fyrbenta vän borde vandra på är Kaparleden som har äventyrliga stopp längs vägen. En längre vandringsled vi rekommenderar är Naturleden där du kan uppleva strand, hav och skog i härlig kombination. 

Till toppen på sidan