Till innehållet på sidan
/>/>
28 november 2019

Adventsjakten – Skattjakt i Advent

Det finns inte mycket som Daftöpiraterna gillar mer än att leta efter skatter. I advent är det din tur att hitta ledtrådar som till slut, om du har tur, leder dig till skatten med fina priser i potten.

Hur går skattjakten till?

Andra advent hittar du en del av en rebus samt en enkel uppmaning på Daftö Resorts Facebook-sida. I det inlägget får du reda vart du ska hålla utkik den tredje advent för att samla på dig fler ord. Den fjärde advent har du alla orden som blir till en mening, nyckeln till skattkistan.

  1. Första inlägget med ord du ska leta efter publiceras på Facebook den 2:a advent, du kommer till vår Facebook-sida här.
  2. Andra inlägget med ord du ska leta efter publiceras på Instagram den 3:e advent, du kommer till vårt Instagram-konto här.
  3. Tredje och sista inlägget med ord att leta efter skickas ut via ett nyhetsbrev den 4:e advent. Du anmäler dig till nyhetsbrevet nere i sidfoten på denna sidan.

Vad ligger i Vinstpotten?

Vad ligger i vinstpotten?

  • 3 personer vinner - En övernattning för fyra personer i Daftös nya Pirathotell. Gäller en vistelse i perioden 20/4-14/6
  • 4 personer vinner – Två entrébiljetter till nöjesparken Daftöland. Gäller ett besök under 2020
  • 5 personer vinner – Piratkit för bästa uppladdning inför sommaren på Daftö 2020

Lycka till!

Till toppen på sidan