Till innehållet på sidan
/>/>
10 november 2023

Barnvänlig camping på västkusten

Välkommen till Daftö Resort, en piratgömma på västkusten som erbjuder en barnvänlig campingupplevelse. Här kombinerar vi det bästa av den havsfyllda naturen med faciliteter och aktiviteter som är anpassade för familjer, för att skapa en plats där semestern blir lika avkopplande som äventyrlig.

En värld av skoj för de små

På Daftö Resort, en av västkustens mest barnvänliga campingplatser, är varje detalj tänkt för att familjens minsta ska ha det så roligt och säkert som möjligt. Från våra genomtänkta lekområden (och inte minst nöjesparken Daftöland) till de barnsäkra boendealternativen, allt är designat för att göra din familjesemester bekymmersfri och full av skratt.

En campingplats med barnen i fokus

En väldigt stor del av vår anläggning har skapats med barnen i åtanke. Med lekplatser, familjevänliga bad och ledarledda aktiviteter för alla åldrar, har vi en vision om att göra Daftö Resort synonymt med barnvänlig camping på Västkusten.

På vår barnvänliga camping hittar du Daftöland, en äventyrspark där barn kan leva ut sina piratdrömmar, utforska och gå på skattjakt. Det är en plats där fantasin får flöda fritt och där leken aldrig tar slut.

Boende på vår familjevänliga camping

Vi förstår vad som krävs för att en campingplats ska vara barnvänlig och bekväm. Vi har tänkt på allt från lekfullt inredda stugor till campingtomter som ligger nära naturen och lekplatserna, för att säkerställa en bekymmersfri vistelse.

När du väljer Daftö Resort, väljer du en campingupplevelse där familjens behov står i centrum. Med serviceinrättningar, barnanpassade menyer i våra restauranger och tillgång till nödvändigheter gör vi campinglivet enkelt och bekvämt för alla.

Varför välja Daftö Resort?

Att välja Daftö Resort innebär att man väljer en plats där barnens nöje och familjens gemenskap står i första rummet. Vi erbjuder inte bara en vanlig campingupplevelse, utan en plats där varje familj kan skapa ovärderliga familjeminnen. Det är här de första simtagen tas, den spännande skattjakten påbörjas och äventyren på Daftöland skänker glädje år efter år.

Välkommen att besöka oss!

Till toppen på sidan