Till innehållet på sidan
/>/>
23 mars 2021

Packlista för Camping

När det kommer till att campa är det viktigt att ha en lista på vad man ska ta med sig inför resan. Beroende på om man ska åka bil, husvagn eller om man ska tälta har vi satt ihop en konkret lista med allt du kan tänkas behöva.

1. Belysning

När mörkret slår till är det viktigt att kunna se. Därför är en lykta/ficklampa med extra batterier bra att ha med sig.

2. Första hjälpen kit

Du vet aldrig när oturen kan komma. Införskaffa första hjälpen kit med plåster, förband och Aloe Vera burn gel. Det är något varje campingmänniska bör ha med sig!

3. Stormkök

Det är en god idé att köpa ett stormkök när du ska ut och campa, speciellt för längre campingturer. Med ett stormkök är det inte bara mysigt att laga mat över en öppen eld utan det är också skönt att slippa behöva leta efter ved i skogen bara för att få kokt vatten till ditt kaffe på morgonen? Stormköket gör det enklare för dig när du är ute i naturen.

4. Filter

När du väl ska på din campingtur behöver du självklart något att dricka. Är du nära en vattenkälla så ha alltid med dig klortabletter eller ett filter för att filtrera vattnet med.

5. Kläder

Du ska alltid packa extrakläder med dig när du ska campa. Lägg kläderna i plastpåsar för att ge ett extra skydd mot väta.

Det är viktigt att tänka igenom kring packningen så man vet vad som kommer till att behövas. Man borde även testa att campa ute i närheten en natt för att se hur det är. Detta gäller såklart om campinglivet är nytt för dig och om du ska ut på en längre tur.

Oavsett hur du campar är du varmt välkommen till vår camping!

Till toppen på sidan