Till innehållet på sidan
/>/>
02 oktober 2018

Tack för konferensbesöket Västsvenska Handelskammaren

Västsvenska Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation. Med medlemsföretag från hela Västsverige arbetar de för att göra Västsverige starkare. I slutet av augusti besökte ca 80 personer oss för konferens, aktiviteter och boende.

Efter de fina kommentarerna som Zandra Lövgren Skoglund lämnat i utvärderingen hoppas och tror vi att vistelsen skapade ett ännu starkare team, som i sin tur stärker vår region.

”Nästa års personalkonferens blir svår att toppa. Vi är supernöjda med precis allt. Kunde inte bli mer lyckat! Daftö Resort kan varmt rekommenderas för så väl företaget som vid privat resa för familjen.

De vackra omgivningarna inspirerar till bra möten. Maten vid så väl lunch som middag var utsökt – gott om alternativ och trevligt med den kalla förrättsbuffén. Fenomenal service vid så väl bokning, avstämningar som på plats vid konferensen, fika, aktiviteter, middag, underhållning etc.

Personalen är otroligt serviceinriktade och mötte oss hela tiden med omtänksamhet, glada leende och hejarop. Karin med kollegor är fantastiska att samarbeta med och vi hade otroligt fina dagar, som vi kommer att prata om och minnas länge. Ett extra plus för den mkt uppskattade ostronbaren vid middagen samt den suveräna underhållningen (Tilde och Amanda) som bjöd på sig själva och fick hela Handelskammaren att studsa och svänga de lurviga på dansgolvet! Jag citerar Tilde – Onödigt bra”

- Zandra Lövgren Skoglund, Västsvenska Handelskammaren

Västsvenska Handelskammarens omdöme efter konferensen på Daftö Resort

Boendet: 5
Aktiviteter: 5
Maten: 5
Värdskapet/service: 5

Skulle du rekommendera Daftö Resort för andra företag?

Absolut, och vi kommer gärna tillbaka!

Till toppen på sidan