Camping nära äventyr och natur

Antal campingplatser
700
Tomtytor
80-100
Vatten- och avloppsanslutning
TV-anslutning
Husdjur tillåtna
Popularitet under året:
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Välkommen till en femstjärnig camping på Västkusten, 5 km söder om Strömstad och mitt emellan Oslo och Göteborg. Med stort aktivitetsutbud, bad i hav och pool och närhet till Koster kan ni uppleva det bästa av Bohuslän hos oss.

Daftö Resorts camping är omfamnad av en vacker natur. Här kan du välja mellan fyra olika områden att ställa din husvagn, husbil eller sätta upp ditt tält på. Vilket område passar dig bäst?

Vill ni bo riktigt nära Daftöland väljer ni Höglandet medan Mittlandet har nära till det mesta. Söderviken eller Norrviken passar er som vill kunna doppa tårna i havet snabbast på morgonen. Det är även här ni som campar med tält bor – på de bästa havstomterna. Norrviken erbjuder vackra ställplatser för er med husbil.

Vi har fullt aktivitetsutbud i veckorna 25-33 och innan och efter dess genomförs aktiviteter under helgerna. Se kalendern för aktuellt program. 

Söderviken
Ligger på Daftös sydligaste breddgrader. Här har du vacker utsikt över vattnet och nära till vår härliga badbrygga. Vakna och ta ett morgondopp innan frukost. Kan det bli bättre?

Mittlandet
Ligger, precis som namnet antyder, mitt på Daftöområdet. Platserna här passar dig som vill ha nära till allt, som till poolen, Daftöland och restaurangen, samtidigt som du har full koll på vad som händer runt omkring.

Norrviken
Det är den nordligaste viken på Daftö. Här bor ni precis vid vattnet och den sköna utsikten. Ett område som passar de som älskar havet men som samtidigt vill ha nära till pulsen. Här finns även husbilsplatser för er med husbil.

Höglandet
Detta är området där ni bor högst på Daftö, nära naturen och ett stenkast från äventyrsparken Daftöland. Som närmsta granne har ni Piratbyn, ett tillhåll för de lokala Daftöpiraterna - så var på er vakt!
2017 invigdes ett nytt servicehus på Höglandet som är utöver det vanliga och där pirattemat självklart går igen som en röd tråd. 

Servicehus
Det finns fyra servicehus för er som bor på campingtomt eller i campingstuga, två på södra och två på norra sidan. Servicehusen är öppna dygnet runt, året om och varmvattnet är kostnadsfritt för boende. På södra sidan så finns det en herrbastu och en dambastu. I Norrviken finns det en större unisexbastu och även två träningsmaskiner som är fritt att nyttja.

Säsongscamping
Året runt camping på Daftö Resort innebär att du får uppleva den svenska västkustens alla årstider. Bra läge nära Kosterhavet, möjlighet till båtplats, närhet till service och personal, stort aktivitetsutbud och sist men inte minst finns kustpärlan Strömstad precis runt hörnet. Våra campingtomter är utrustade med vatten-, avlopp- och TV-anslutning (signal DVB-C) och har tomtytor på mellan 80 – 100 kvm.

Vi har delat upp året på sommarcamping och vintercamping och släpper våra lediga platser vid bestämda tidpunkter varje år.

Säsongsgäster har även möjlighet att hyra en båtplats hos oss som gör det enkelt att komma ut i Kosterfjorden. Det i kombination med närhet till Daftöland ger fina förutsättningar till en minnesvärd sommar.

Alla platser för vintersäsongen 18/19 är bokade. Varmt välkomna till bytet och släppet i februari 2019.

Priser för säsongsplatser 2018/2019.

 

 

 

 

 

 

Vanliga frågor:

Hur har poolerna öppet?

Poolområdet är öppet varje dag mellan 10:00-20:00. Under sommaren med start den 16/6 är det poolparty med piraterna varje dag klockan 13:00.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat2018".

Är restaurangen öppen?

Restaurangens öppettider hittar du under "Äta". När restaurangen är stängd eller om du hellre föredrar en middag på tu man hand finns fina råvaror att inhandla i butiken som tillagas i stugan, husvagnen eller husbilen.

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 6 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 200 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna från 15:00 och på campingtomterna från 13:00. Ordinarie utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00).

Finns det någon mängdrabatt att få när man bor mycket hos er?

Vi är medlemmar i kedjan Swecamp och där har vi en app där man kan samla bonusnätter. Ladda ner appen "Upplev Swecamp" i Appstore eller i Google Play och logga in med ditt campingkort och postnummer. Varje gång du bor på en anläggning i Swecamp kommer dina nätter automatiskt uppdateras i natten och efter den 9:e natten får du en bonusnatt till ett värde av 250 kr för campingnatt och 800 kr för en stugnatt.

Får man grilla på området?

Du får grilla på området men endast i grillar, öppen eld på marken är ej tillåtet. Vid sopstationerna finns speciella tunnor för aska som grillkolen skall tömmas i. Har du ingen grill med dig kan du köpa till Grillpaketet eller hyra en egen grillkåta med dina vänner.

Får man ha hund på stranden och på Daftöland?

Både du och din hund är varmt välkomna till Daftö. Håll hunden kopplad och rasta den utanför campingområdet. Använd hundbajspåse. Husdjur får inte vistas på badstranden, på Daftöland, i poolområdet eller i gemensamma lokaler. Det finns hundduschar i byggnad 2 och 6.

Camping i Bohuslän – Mer tillsammans

På Bohusläns campingar kan du få till de där träffarna och den gemenskap du längtar efter. Oavsett om du väljer att bo i stuga, husvagn, husbil eller tält och oavsett när på året finns det spännande saker att uppleva.

Mer om camping i Bohuslän