CAMPING PÅ VÄSTKUSTEN

Vi är en femstjärnig camping öppen hela året

Här kan du campa med husvagn, husbil eller tält. Alla tomter har el, kabel-TV och fritt Wifi. Hos oss är varmvatten i servicehusen inkluderat för 5 personer. Har du hund finns både hundduschar och plats där hunden kan bada. Läs mer om både de olika tomterna och områdena du kan välja bland. Välkommen till äventyret på vår camping på Västkusten!

Parkering och elbilsladdare
På varje campingtomt får en bil stå, förutsatt att det är 2 meter till tomtgränsen på grund av riktlinjer för brandsäkerhet. Behöver ni plats för fler bilar kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen eller vid Daftöland. 
Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare, laddning av bilen via campingtomtens elstolpe är alltså förbjudet. 

Campingtomt, 8m

Här kan du stå med husvagn, husbil eller tält. Alla tomter har el, kabel-TV och fritt Wifi. Varmvatten i servicehusen är inkluderat för 5 personer.

Campingtomt, 10m

Här kan du stå med husvagn, husbil eller tält. Alla tomter har El, kabel-TV och fritt Wifi samt varmvatten i servicehusen är inkluderat för 5 personer.

Campingtomt, 12m

Husbilstomt med EL, Kabel-TV och fritt Wifi samt varmvatten i servicehus är inkluderat för 5 personer.

Campingtomt, tält

Alla tomter har El, Kabel-TV och fritt Wifi samt varmvatten i servicehusen är inkluderat för 5 personer.

Campa på Daftö i Strömstad och upplev alla resortfördelar

Välj det område som passar dig bäst

Vill du bo riktigt nära Daftöland väljer ni Höglandet medan du på Mittlandet har nära till det mesta. Söderviken eller Norrviken passar dig som vill kunna doppa tårna i havet snabbast på morgonen. Det är även här du som campar med tält bor - på de bästa havstomterna. Norrviken har vackra ställplatser för er med husbil.

Vill du testa camping på Daftö men saknar husbil eller husvagn?

Har du inte egen husbil eller husvagn kan steget kännas stort att börja campa, men det behöver det inte vara. Du kan prova på, känna efter och testa olika fordon innan du väljer vilken typ och modell du vill ha. Eller så kanske det stannar just vid att hyra, för att slippa förvara och förvalta. Hos Camptoo kan du hyra en husvagn eller husbil nära dig. Se vad de erbjuder här och varmt välkommen till oss sen. 

Ska du resa vidare på Västkusten finns det andra campingar vi rekommenderar

Vi är medlemmar i Camping Västkust och där finns 46 campingar från Strömstad i norr till Laholm i söder. På webbsidan kan du se vilka dessa är och ta reda på vilka som lever upp till dina krav och önskemål.
Tryck här för att länkas till campingvastkust.se. 

Norrviken

Norrviken ligger nära vattnet med en härlig utsikt och med närhet till restaurang, pool och Daftöland. Vid Norrviken hittar du också vår gästhamn och bryggbastu.

Söderviken

Söderviken ligger nära havet, badbrygga, båtturerna, och här finns två servicehus. Från söderviken går du över vägen för att ta dit till reception, restaurang, pool och Daftöland eller via bryggan till Norrviken. 

Höglandet

Detta är området där ni bor högst på Daftö, nära naturen och ett stenkast från äventyrsparken Daftöland. Stor lekplats, grillplats delvis under tak och nytt stort servicehus. Här ligger också våra padelbanor.

Mittlandet

Mittlandet ligger i mitten av precis allt på Daftö. Här har du nära till Daftöland, restauranger och poolen. Ett servicehus, grillplats och lekplats på området

Familjecamping nära Strömstad i Bohuslän

Välkommen till en femstjärnig camping på Västkusten, 5 km söder om Strömstad och mitt emellan Oslo och Göteborg. Med stort aktivitetsutbud, bad i hav och pool och närhet tills Koster kan ni uppleva det bästa av Bohuslän hos oss.

Daftö Resorts camping på Västkusten är omfamnad av en vacker natur. Här kan du välja att bo i husvagn, husbil eller sätta upp ditt tält på ett av fyra olika campingområden.