Till innehållet på sidan
/>/>
 • Storlek100 kvm
 • Antal platser220
 • Kabel-TV
 • El
 • Wifi finns tillgängligt
 • Husdjur tillåtna

Tomterna finns på Norrviken, Söderviken och Mittlandet och här kan du bo med husvagn, husbil eller tält. Alla tomter har anslutning för el, kabel-TV och de flesta har anslutning för vatten och avlopp.

Maxlängd: 8 meter för husbil, tält och husvagn inkl. drag
Tomtfacilitet: El, Kabel-TV och Wifi
Storlek: Ca 100 kvm
Yta: Gräs, alternativt gräs/hårdgjordyta

Våra 8-meters tomter är markerade i gult på kartan, välj ditt favoritområde eller en specifik plats i bokningen.

Detta ingår i ditt boende när du campar på Daftö i Strömstad

 • Fritt varmvatten i våra välutrustade och moderna servicehus
 • El är inkluderat i dygnspriset
 • Stort aktivitetsutbud med och utan pirater från påsk till höstlovet
 • Tillgång till många lekplatser och aktivitetsplan med konstgräs
 • Vandringsleder, MTB-leder och utegym

Nyrenoverade och moderna servicehus

På resorten finns totalt sex olika servicehus. I dessa finner ni välutrustade kök, toaletter, hundduschar, tvättrum, skötrum, bastu, duschar. För dig som behöver tvätt erbjuder vi fina tvättstugor med både tvätt- och torkmöjligheter. Utanför varje servicehus finns en lekplats för barnen.

Servicehuset på Höglandet är det nyaste servicehuset på resorten och inför påsken 2024 har 6:ans servicehus nere i Norrviken totalrenoverats.

Fler faciliteter som ökar campingupplevelsen på Daftö

Förutom faciliteterna som ingår i boendepriset finns fler bekvämligheter som du kan betala en peng för. Bland annat aktiviteter som padeltennis, äventyrsgolf, Nöjesparken Daftöland, poolbad (juni-augusti) och bryggbastu. På området finns även biltvätt, CamperClean för smidig latrintömning och laddplatser för elbilar. Sommartid kan du välja mellan flertalet restauranger och vill du hellre äta i boendet finns butiken där du kan köpa middagens ingredienser.

Parkering och elbilsladdare

På varje campingtomt får en bil stå, förutsatt att det är 2 meter till tomtgränsen på grund av riktlinjer för brandsäkerhet. Behöver ni plats för fler bilar kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen eller vid Daftöland.

Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare, laddning av bilen via campingtomtens elstolpe är alltså förbjudet.

Boka campingtomt

Redo för att boka och börja längta äventyret i Strömstad? Kul! Bokning gör du enklast genom vår onlinebokning. Har du frågor inför bokningen är du välkommen att kontakta oss. Med våra avbeställningsskydd får du stor flexibilitet med om- och avbokning. Läs mer i våra bokningsvillkor.

Till toppen på sidan