Till innehållet på sidan
/>/>
 • Storlek140 kvm
 • Antal platser10
 • Kabel-TV
 • El
 • Vatten och avlopp
 • Wifi finns tillgängligt
 • Husdjur tillåtna

Våra 12-meters tomter hittar du på Höglandet, avsedda för dig med större husbil. Alla tomter har anslutning för el, kabel-TV och de flesta med vatten och avlopp.

Husbilstomterna har en hårdgjord asfalterad del samt en del med gräs. Tomterna på Höglandet ligger högst upp på Daftö, nära naturen och bara ett stenkast bort från nöjesparken Daftöland. Som närmsta granne ligger Piratbyn, ett tillhåll för våra lokala Daftöpirater – så håll utkik och var på er vakt!

Du bor även nära våra padelbanor, vår boulebana och Höglandets nya lekplats med hoppkudde.

På Höglandet ligger Daftös nyaste servicehus, servicehus 10. En toppmodern byggnad som är utöver det vanliga och där pirattemat självklart är den röda tråden. Utanför huset hittar du grillplats för mysiga stunder tillsammans. Utöver det finns även ett mindre servicehus på området med dusch och WC.

Våra 12-meters tomter är markerade i rosa på kartan med en svart ram runt.

Detta ingår i ditt boende när du campar på Daftö i Strömstad

 • Fritt varmvatten i våra välutrustade och moderna servicehus
 • El är inkluderat i dygnspriset
 • Stort aktivitetsutbud med och utan pirater från påsk till höstlovet
 • Tillgång till många lekplatser och aktivitetsplan med konstgräs
 • Vandringsleder, MTB-leder och utegym

Nyrenoverade och moderna servicehus

På resorten finns totalt sex olika servicehus. I dessa finner ni välutrustade kök, toaletter, hundduschar, tvättrum, skötrum, bastu, duschar. För dig som behöver tvätt erbjuder vi fina tvättstugor med både tvätt- och torkmöjligheter. Utanför varje servicehus finns en lekplats för barnen.

Servicehuset på Höglandet är det nyaste servicehuset på resorten och inför påsken 2024 har 6:ans servicehus nere i Norrviken totalrenoverats.

Fler faciliteter som ökar campingupplevelsen på Daftö

Förutom faciliteterna som ingår i boendepriset finns fler bekvämligheter som du kan betala en peng för. Bland annat aktiviteter som padeltennis, äventyrsgolf, Nöjesparken Daftöland, poolbad (juni-augusti) och bryggbastu. På området finns även biltvätt, CamperClean för smidig latrintömning och laddplatser för elbilar. Sommartid kan du välja mellan flertalet restauranger och vill du hellre äta i boendet finns butiken där du kan köpa middagens ingredienser.

Parkering och elbilsladdare

På varje campingtomt får en bil stå, förutsatt att det är 2 meter till tomtgränsen på grund av riktlinjer för brandsäkerhet. Behöver ni plats för fler bilar kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen eller vid Daftöland.

Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare, laddning av bilen via campingtomtens elstolpe är alltså förbjudet.

Boka campingtomt

Redo för att boka och börja längta äventyret i Strömstad? Kul! Bokning gör du enklast genom vår onlinebokning. Har du frågor inför bokningen är du välkommen att kontakta oss. Med våra avbeställningsskydd får du stor flexibilitet med om- och avbokning. Läs mer i våra bokningsvillkor.

Till toppen på sidan